VIDEO: Romanialainen 15-vuotias korislupaus hämmästyttää!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Oikea lajivalinta

Internetissä leviää video romanialaisesta Robert Bobroczkysta, joka on vasta 15-vuotias 2,3-metrinen koripalloilija. Pelaaja saa pituudestaan valtavan hyödyn vastustajiin nähden, ja videolla nähdään, kuinka lupaava pelimies leikittelee kentällä vastustajiensa kustannuksella.

Lupaava pelimies on tehokas varsinkin korin alla ja donkkauksissa, mutta video todistaa, että kyseessä on pelimies, joka on tehokas pelin joka osa-alueella. 15-vuotias lupaus blokkaa tehokkaasti vastustajan hyökkäyksiä ja omaa myös loistavan pelisilmän. 2,3-metrisellä varrella on mukava tiputella näyttäviä donkkeja vastustajan päädyssä. Pelaaja ei ole kentän nopein, mutta pallon saatuaan hän on erittäin vaikeasti pideltävissä.

Katso tästä Bobroczkyn tyylinäytteitä!

Romanialainen ei ole vielä ikänsä puolesta varattavissa NBA-kentille, mutta voi olla, että useampikin seura on jo iskenyt silmänsä pelaajaan, joka sopii pituutensa puolesta mihin liigaan tahansa.

Tällä hetkellä Bobroczky pelaa Roomassa Stella Azzurran alle 16-vuotiaiden joukkueessa. Mikäli koripalloilija pääsisi jossain vaiheessa NBA-kentille, hänestä tulisi heti liigan pisin pelaaja.

Lisää koripallokirjoituksia