Kazakstanilainen KHL-pelaaja haluaa takaisin NHL:ään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Sport-Expressin kiekkotoimittaja Igor Eronko paljasti omalla Twitter-tilillään, että kazakstanilainen Nikolai Antropov harkitsee vakavasti paluuta NHL-kaukaloihin. 35-vuotias konkari nähtiin NHL-jäillä viimeksi kaudella 2012-13, kun hän edusti Winnipeg Jetsiä.

KHL-seura Barys Astana on kuitenkin Eronkon mukaan tarjonnut jo Antropoville jatkosopimusta. Mies tuleekin todennäköisesti jatkamaan Astana-paidassa, mikäli NHL:stä ei löydy ottajia.

Antropov ei pelannut päättyneellä KHL-kaudella pisteiden valossa huippukautta, sillä kazakstanilainen pelasi pudotuspelit mukaan lukien 46 ottelua tehoin 7+15=22.

Hyökkääjä on ehtinyt pelaamaan urallaan NHL:ssä 788 runkosarjaottelua ja iskenyt niissä 465 tehopistettä. Nähtäväksi jää, onnistuuko mies tekemään vielä paluun maailman kovimpaan kiekkoliigaan.

Antropov ei ole enää parhaimpien vuosiensa tasolla, mutta kokenut hyökkääjä voisi olla hyvä täsmävahvistus hieman heikoimmille joukkueille. Huippujoukkueiden kärkiketjuihin kazakstanilaisella ei kuitenkaan ole enää mitään asiaa.

Unibet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet tulevalla NHL-kaudelle! Kuka vie Stanley Cupin?

Lue myös:

Eero Elo vakuuttavassa iskussa KHL-harjoitusottelussa!

jvg nights