VIDEO: City-hyökkääjä ei saanut millään palloa maalin rangaistuspotkusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Hän on ehkä yksi maailman tappavimmista hyökkääjistä jalkapallokentillä, mutta tiistai-ilta Mestarien liigan karsinnoissa oli  muodostua City-hyökkääjä Sergio Aguerolle todella noloksi iltapuhteeksi. Argentiinan maajoukkueen hyökkääjä epäonnistui ensin kerran ja sitten vielä uudelleen rangaistuslaukauksessa, eilen pelatun ottelun ensimmäisellä puoliajalla.

Manchester City kohtasi Mestarien liigan karsintojen avauksessa Romaniassa Steaua Bucharestin, ja Valioliigaseura dominoi ottelua käytännössä mielensä mukaan. Joukkueella olikin heti kahdeksan minuutin pelin jälkeen siirtyä 0 – 1 johtoon rangaistuspilkulta. Pilkkua vetämään astellut Sergio Aguero ei kuitenkaan saanut palloa ohi romanialaisten maalivahdin. No sattuuhan näitä.

Vain kolmetoista minuuttia edellisen jälkeen Citylle tuomittiin toinen rangaistuspotku. Aguero asteli jälleen yhteentoista metriin ja epäonnistui uudelleen! Tällä kertaa pallo lensi yli maalin, ja huhujen mukaan se ei ole vieläkään laskeutunut takaisin Romanin maaperälle.

Agueron onneksi hänen joukkueensa peli ei kuitenkaan kaatunut miehen epäonnistumisiin vaan City voitti ottelun lopulta selkein 0 – 5 lukemin. Sergio Kun Aguero viimeisteli osumista peräti kolme. Argentiinalainen siis keräsi itsensä hienosti, vaikka parin epäonnistumisen jälkeen olo saattoi tuntua tältä:

Lue myös:

CLAUDIO BRAVO VALTAAMASSA PELIPAIKAN JOE HARTILTA

VIDEO: BAHAMALAISSPRINTTERILTÄ USKOMATON VOITTO NAISTEN 400 METRILLÄ

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa