AS Roma - Bayern Munchen 21.10.2014 | AS Roma on aliarvostettu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

AS Roma on tällä kaudella hävinnyt Serie A:ssa vain Juventukselle vieraskentällä

Vihje lyhyesti

– Bayern on Mestareiden liigan E-lohkon kärjessä ja Roma kahden pisteen päässä kakkosena. Kumpikin on kohdannut CSKA Moskovan ja Manchester Cityn. Ero on vain siinä, että Roma pelasi Cityä vastaan vieraissa. Kotikentällään Roma oli vakuuttavampi moskovalaisia vastaan kuin Bayern vieraissa, kuinka sitten nyt vierasjoukkue Bayern Munchen on suursuosikki ottelun kertoimissa?

[ NordicBetillä ottelun tasapelikerroin on 3.45. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

– Roma on hävinnyt Serie A:ssa vain kerran tällä kaudella, ja se ottelu oli Juventusta vastaan vieraissa. Bayern oli alkukaudesta tahmea ja sillä on vieraskentältä Bundesliiga-otteluista kaksi tasapeliä ja yksi voitto.

– Kummankin joukkueen valmentaja, Bayernin Guardiola ja Roman Garcia, lepuuttivat muutamia avainpelaajiaan viime viikonlopun liigaotteluissa. Ottelu on takuulla tärkeä kummankin valmentajan mielestä. Roman valmentaja Garcia totesi lehdessä jo aiemmin, että hän ei malta odottaa Bayernin kohtaamista.

– Kertoimenlaskijat ovat saaneet baijerilaiset ottelun selväksi suosikiksi. Voittokertoimet ovat 1,95 – 4.00 Bayernille. Kertoimissa on takuulla mukana Bayern Munchenin legendaa. Joukkue on viime kausina ollut Bundesliigassa ylivoimainen. Mestareiden liigassakin se on ollut menestyksekäs, mestari parin vuoden takaa ja viime kaudellakin semifinaaleissa. Bundesliigassa se ei kuitenkaan kohtaa nyky-Roman tasoista joukkuetta. Roman kertoimet ovat varmasti liikaa.

Vihje: AS Roma +0.5 , kerroin 1,975 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Mestareiden liigan E-lohko on todella kova lohko, koko ajan vastakkain on maanosan huippujoukkueet. Nyt kohtaavat AS Roma ja Bayern Munchen Roomassa. Bayern on voittanut molemmat ottelunsa, se voitti 1-0 sekä CSKA Moskovan vieraissa että Manchester Cityn kotikentällään. AS Roma pieksi moskovalaiset omalla kentällään avausottelussa 5-1, toisella kierroksella Roma pelasi 1-1 -tasapelin Manchester Cityn kentällä.

Joukkueet ovat hyvässä kunnossa maaottelutauon jälkeen. Viime viikonloppuna Roma voitti Chievon kotikentällään 3-0 ja Bayern Munchen peittosi Werder Bremenin omalla kentällään peräti 6-0.

Edellisen kerran nämä joukkueet kohtasivat toisensa Mestareiden liigassa vuonna 2010, jolloin kumpikin voitti kotiottelunsa, Roma 3-2 ja Bayern 2-0. Aikalailla samoissa asemissa joukkueiden voimasuhteet ovat nytkin. Bayern on yliarvostettu huikeiden viime kausien vuoksi. Onhan joukkue edelleen yksi Euroopan parhaista, mutta ei Roma niin kaukana ole perässä. Se on Serie A:n kakkosena, kauden ainoa tappio on tullut 3-2 Juventuksen kotikentällä. Juve teki voittomaalin vasta viimeisen kymmenen minuutin aikana. Roma on ollut tällä kaudella tiukka kotijoukkue. Italian liigassa se ei ole vielä päästänyt omalla kentällä maaliakaan, yhdeksän se on tehnyt itse. Ainoan kerran sen reppuun on mennyt CSKA Moskovaa vastaan kun ottelu oli jo 5-0.

Bayern on hieman töksähdellyt vieraskentillä. Moskovassa joukkue ei ollut mitenkään erityisen vakuuttava. Se voitti varmalla suorituksella, mutta ei CSKA mitenkään valtavan jyrän alla ollut. Bundesliigassa Bayern on pelannut vieraskentällä kaksi tasuria ja yhden voiton, tasapeliin se on jäänyt Hampuria ja Schalkea vastaan. Maalisuhde sillä on kolme vierasottelun jälkeen tavanomainen 3-1. Ennen kautta Bayernin leirissä oli pientä huolta tulevasta kaudesta, aikaisempien kausien kaltaista itsevarmuutta ei ollut enää jäljellä. MM-kisat sotkivat valmistautumista, pikku hiljaa tilanne alkaa normalisoitua.

Roman valmentaja Rudi Garcia lepuutti viikonloppuna muutamia avainpelaajia, joten melko hyvässä kunnossa joukkue lähtee otteluun. Uusia loukkaantumisongelmia joukkueella ovat Iturbe ja Keito, heitä tuskin nähdään Bayernia vastaan kentällä.

[ Ensimmäisen maalintekijä – Destro Roomasta, kerroin 8.00. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

Bayern Munchenin valmentaja Pep Guardiolakin antoi muutamille avainpelaajille viikonloppuna lepovuoron. Puolalainen ykköskärki Robert Lewandowski oli sivussa, mutta takuulla aloituksessa Romaa vastaan. Mahdollista on myös, että Franck Ribery olisi jo siinä kunnossa, että hän olisi aloituksessa. Viime viikonloppuna Bremeniä vastaan Ribery pelasi jo melkein puoli tuntia.

Kesän MM-kisojen jälkeen Bayern oli hieman hankaluuksissa, koska niin moni sen pelaajista oli pelannut raskaan rupeaman Brasiliassa. Nyt hiljattain pelattujen maaotteluiden jälkeen tätä ongelmaa ei ole. Valmentaja Guardiola erikseen mainitsi lehdistölle olevansa ilahtunut, miten hyvässä kunnossa pelaajat palasivat takaisin.

Bastian Schweinsteiger on palannut loukkaantumisen jäljiltä harjoituksiin, mutta ei ole vielä pelikuntoinen. Thiago Alcantara on takuulla sivussa vielä ja ilmeisesti pitkään.

 

Perustelut vihjeelle

Roma ei ole niin suuri altavastaaja kuin kertoimen väittävät. Bet365 antaa Romalle peräti kertoimen 4.00. Se on kova lukema huippuluokan italialaiselle seuralle, joka pelaa omalla Olimpico-stadionillaan. Puolen maalin tasoituksella Romalle saa vielä 1.95. Kyllähän ottelu päättyy 1x ainakin 55 kertaa sadasta.

Vihje: AS Roma +0.5 , kerroin 1,975 Bet365

Veikkaussivut | Anssi