VIDEO: Pikkuleijonien kultasankari Pohjois-Amerikkaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Sinivalkoisten nuorisotähti siirtyy Pohjois-Amerikkaan.

Jääkiekon alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa erinomaisesti pelannut Aapeli Räsänen kertoi Twitterissä, että hän pelaa ensi kaudella Yhdysvaltain USHL-junnuliigaa Sioux City Musketeersin joukkueessa.

Räsänen löytää neuvonantajan läheltä, sillä Musketeersissa pelasi viime kaudella alle 18-vuotiaiden Leijoninen maalitykki Eeli Tolvanen. Myös vuonna 1995 syntynyt Teemu Pulkkinen pelasi joukkueessa viime kaudella. Pulkkinen ei ole kuitenkaan sama pelaaja, joka on NHL-tason hyökkääjä.

Räsänen siirtyy Sioux Cityyn Iowan osavaltioon kasvattajaseuransa A-nuorista. Mies kiittääkin twiitissään Tapparan organisaatiota, sillä hän on alunperin tamperelaisseuran kasvatti.

– Kiitos kaikille, jotka minua ovat auttaneet – erityisesti Tapparalle.

Räsänen paukutti Suomen alle 18-vuotiaiden kultajoukkueessa seitsemän pelin tehot 3+6=9. Hän on varattavissa ensi kesän NHL-varaustilaisuudessa. NHL Central Scouting on rankannut hänet Euroopassa 21:nneksi.

 

NHL-kaukaloissa taistelu Stanley Cupista alkaa ensi yönä, kun Pittsburgh Penguins ja San Jose Sharks kohtaavat ensimmäisen kerran. Ottelusta pääset lukemaan lisää täältä.

Peliyhtiö Expekt on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Yohann Auvitulle NHL-sopimus
NHL:n kulttipelaaja haluaa perustaa oman joukkueen World Cupiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa