VIDEO: Aaron Gagnon jatkaa Lukossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 07/08/2016
Jaa tämä...

Sinikeltaisille ensi kaudeksi tärkeä jatkosopimus.

Rauman Lukko ja keskushyökkääjä Aaron Gagnon ovat päässeet yhteisymmärrykseen ensi kautta koskevasta jatkosopimuksesta. Kolme vuotta sinikeltaisten hyökkäystä johtanut kanadalainen täydentää siis ensi kaudellakin seuran hyökkäysosaston.

Lukon päävalmentaja Juha Vuori oli tiedon varmistuttua todella tyytyväinen saadessaan tutun ja tärkeän miehen kokoonpanoonsa.

– Aaron tuo joukkueeseen jatkuvuutta ja suoritusvarmuutta, sillä hän on pelaaja, jonka työ on joka päivä samanlaista. Lukolle tärkeä pelaaja tuo mukanaan myös oikeanlaista johtajuutta, Vuori totesi.

Myös seuran pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo on niinikään Vuoren tavoin iloinen Gagnonin jatkosopimuksesta.

– Aaron on äärimmäisen tärkeä kulmakivi meidän joukkueessamme monessakin suhteessa. Hän tuo tehopisteiden lisäksi myös kokemusta ja johtajuutta nuorentuneeseen joukkueeseen, Vanhatalo sanoi.

Aaron pelasi SM-liigassa Lukon vahvuudessa ensimmäisen kerran kaudella 2013-2014. Hän nousi Lukossa samantien eliittiin viimeistelemällä 48 pelaamassaan runkosarjaottelussa tehot 17+19=36. Viime kausi oli miehen tehokkain, sillä 60 pelaamassaan runkosarjan ottelussa hän teki yhteensä 48 tehopistettä.

Koska Gagnonin jatkosopimus on varmaa, Lukon joukkue ensi kaudelle alkaa olla kasassa. Yhtä niin sanottua täydennyspuolustajaa haetaan vielä, mutta raumalaisseuran suunnalta kerrotaan, että asian kanssa ei pidä lähteä hätiköimään.

Gagnon saapuu Raumalle elokuun alussa kun joukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa lomien jälkeen yhteen. Kanadalainen edustaa joukkuettaan myös Kivikylän Areenalla pelattavassa Pitsiturnauksessa.

 

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Larsen, Bödker, Vanek uusiin seuroihin
NHL:ssä tehty tänään tukku isoja sopimuksia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa