VIDEO: Aasian Mestarien liigassa heilahti täydellinen kaukolaukausmaali

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA:  AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Antti 21.5.2015

Aasian Mestarien liiga tarjoili todella näyttävän osuman Seongnamin ja Guangzhou Evergranden välisessä matsissa. Kotijoukkue Seongnam nappasi 2-1-voiton, mutta vierailijoiden ainokainen oli upeaa katseltavaa.

Guangzhoun Huang Bowen täräytti 42. peliminuutilla pallon vastustamattomalla kaukolaukauksella kotijoukkueen maaliin. 1-1-tasoitusmaali ei lopulta riittänyt pisteisiin, mutta näin komeita osumia ei nähdä ihan joka kierroksella. 27-vuotias pienikokoinen keskikenttäpelaaja todisti, että potkutekniikka on vahvasti hallussa.

Guangzhoun päävalmentajana toimii italialainen Fabio Cannavaro, joka näytti videon perusteella syttyvän suojattinsa iskemälle komealla osumalle.

Hymy hyytyi kuitenkin toisella puoliajalla, sillä kaikki ei mennyt vierasjoukkueen kannalta ihan putkeen. Joukkue sai punaisen kortin heti toisen puoliajan alussa. Kotijoukkue sai murrettua Guangzhou puolustusmuurin vasta peli lopussa, sillä ottelun 2-1-voittomaali syntyi pilkulta, kun lisäaikaa oli pelattu jo viisi minuuttia.

Katso kaukolaukausmaali tästä!