VIDEO: Suomen kansalaisuuden omaava pelaaja sopimukseen Getafen kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Suomen kansalaisuuden omaava tuntematon toivo siirtyy Espanjaan.

Suomen kansalaisuuden omaava Bakr Abdellaoui on tehnyt sopimuksen Espanjan La Ligassa pelaavan Getafen kanssa. Sopimuksen pituus on kaksi vuotta. Alustavasti Abdellaoui nähdään Getafen reservijoukkueessa, mutta hänellä on mahdollisuus nousta myös ykkösjoukkueeseen.

– Toivottavasti pääsen ykkösjoukkueeseen. Näin nuorena se olisi aika hurjaa, mutta yritän tehdä kaikkeni, Abdellaoui kertoi Yle Urheilulle.

Abdellaouin äiti on suomalainen ja isä on puolestaan marokkolainen. 18-vuotias pelaaja on asunut viime vuodet pääasiassa Kanadassa ja hänellä on näin ollen peräti kolmen maalin kansallisuus.

– Montrealista valittiin yksi pelaaja leiriryhmään, jossa pelasimme Italiassa Serie B:n joukkueita vastaan. Siellä nähtiin, että minulla on paljon kykyjä. Sen jälkeen minut tuotiin kolmeksi viikoksi Getafeen. He tykkäsivät tosi paljon ja sen jälkeen syntyi sopimus, Abdellaoui kertoi viime ajoista.

Abdellaoui ei ole Suomessa varmasti monellakaan tuttu henkilö, vaikka hänellä on maan kansalaisuus. Oikeastaan suurin syy lienee se, että hän on asunut Kanadassa eikä ole pelannut siis esimerkiksi Suomen väreissä nuorten maaotteluita.

Mahdollisen tulevan aikuisten maajoukkueen suhteen Abdellaouilla on kaksi selkeää suosikkia.

– Suomi ja Marokko. Kanadasta en ole oikeastaan kiinnostunut.

 

Suomen jalkapallomaajoukkue pelaa lauantaina harjoitusmaaottelun Puolaa vastaan. Seuraavan kerran Euroopan huippusarjoja pääsee seuraamaan jälleen ensi viikon puolella.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: HJK:lle laitahyökkääjä AC Milanista
VIDEO: Saksalaisjätti osti suomalaishyökkääjän HJK:lta

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa