AC Milan - AS Roma 16.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

AS Roma matkustaa saapasmaan huippuottelussa Milanoon.

AC Milan – AS Roma, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,98 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,45 | 3,30 | 3,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, kierros päätetään AC Milanin sekä AS Roman yhteenottoon. Tiedossa tulee olemaan kaiken kaikkiaan erittäin jännittävä kahden huippulaadukkaan joukkueen välinen kohtaaminen. Sarjataulukossa AC Milan on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, joten kotijoukkueella näyttöhalut ovat tänään varmasti korkealla. Tänään AC Milan on käytännössä pakkovoiton edessä, jos milanolaiset vielä haluavat mukaan nousta taistelemaan sijoituksista viiden parhaan joukossa. Sarjataulukossa toisena oleva AS Roma on tässä vaiheessa kerännyt yli puolet enemmän pisteitä kuin raitapaidat.

AS Roman ote on alkanut pikkuhiljaa kauden edetessä heikentymään ja heikentymään. Alkukaudellahan AS Roma voitti otteluita toistensa perään niin, että oikeastaan kukaan ei saanut vierasjoukkueelle tehtyä maalin maalia. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut. Viisi edellistä ottelua ovat AS Romalle tuottaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella AS Roma voitti kylläkin Fiorentinan 2-1 maalein, mutta muuten roomalaiset ovat joutuneet useammassakin ottelussa tyytymään pistejakoon esimerkiksi Cagliaria, Sassuoloa sekä Atalantaa vastaan. AS Roman puolustus ei ole ollut enään lainkaan samalla tasolla kuin alkukaudesta, joten se luo lisää mielenkiintoa tätä ottelua ajatellen.

AC Milan on neljästä edellisestä ottelustaan peräti kolmessa pelannut yli vaaditun maalimäärän, vaikka viikolla Mestarien liigassa milanolaiset pelasivat maalittoman tasapelin Ajaxia vastaan. AC Milan lähti Ajaxia vastaan käytyyn otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta kotijoukkueelle meinasi käydä vielä huonosti, sillä milanolaisten keskikenttäpelaaja ajettiin ulos järkyttävän tapahtuman takia. Joka tapauksessa on syytä olettaa, että jälleen tässä ottelussa maaleja nähdään. AC Milan on tänään hurjan paikan edessä, sillä voittoja on tultava. Viidestä edellisestä kotiottelustaan AC Milan ei ole saalistanut voittoakaan. AC Milanin tilannetta sekavoittaa entisestään se, että kotijoukkueen sairaslista saattaa olla tähän otteluun lähdettäessä hyvinkin rajun näköinen. Lopullinen kokoonpano on tarkistettava esimerkiksi Kevin Constantin, Kakan, Urby Emmanuelsonin sekä Ignacio Abaten osalta. Myös AS Roman tilanne on suhteellisen mielenkiintoinen, sillä parhaimmillaan vierasjoukkue on saamassa tähän otteluun takaisin kokoonpanoonsa esimerkiksi Francesco Tottin sekä Miralem Pjanicin. Yli 2,5 maalia on erittäin tervetullut valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas