AC Milan - Verona 19.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Verona turhan reissun Milanoon?

AC Milan – Verona, merkki 2, kerroin 8,70 Betsson
AC Milan – Verona (+1), merkki 2, kerroin 3,10 Nordicbet

Betssonin kertoimet otteluun 1,39 | 4,75 | 8,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, illan päättävässä ottelussa yhteen iskevät AC Milan sekä vieraaksi saapuva Verona. Kerroinasettelu vaikuttaisi tässä tapauksessa olevan melko mielenkiintoinen. Materiaaliltaan AC Milania sekä Veronaa ei voida edes vertailla keskenään, sillä materiaaliltaan Verona on Saapasmaan pääsarjan surkeimpia joukkueita, mutta moni muu asia viittaa Veronan mahdollisuuksiin taistella realistisesti jopa täyden pistepotin nappaamisesta. Laitetaan ensimmäiseksi muutama fakta tiskiin. Ensimmäinen fakta on se, että AC Milan ei ole pelannut tällä kaudella missään vaiheessa omalla tasollaan kahta ottelua putkeen. AC Milanin seurajohto tekikin tästä asiasta vähän aikaa sitten oman ratkaisunsa ja kaikkihan sen varmasti tietävätkin. Toinen fakta on se, että Verona on pelannut joukkueena huikeasti. Verona on ollut joukkue isolla j-kirjaimella. On olemassa joukkueita, jotka pelaavat yksilöinä ja on olemassa joukkueita, jotka pelaavat joukkueena. Verona lukeutuu jälkimmäiseen listaan. Viisi edellistä ottelua ovat Veronalle tuottaneet kolme voittoa sekä tasapelin, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta.

AC Milan voitti viimeksi Italian Cupin ottelussa Spezian 3-1 maalein, mutta tuosta ottelusta on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä – kaiken kaikkiaan AC Milan on enemmän tai vähemmän viime aikoina ollut kriisissä! Spezian tasoista joukkuetta vastaan voitto AC Milanille piti olla periaatteessa itsestäänselvyys. AC Milan on yksittäisessä ottelussa ajoittain pelannut omalla tasollaan, mutta useamman ottelun pelaamista omalla tasolla on ollut kotijoukkueelle käytännössä täysin vieras käsite. AC Milanin kannalta mielenkiintoinen pointti on siinä, että kotonaan Punamustat eivät ole saaneet mitään aikaan. Tilastojen valossa AC Milan on keskikastin kotijoukkue ja sehän on Punamustille surkea suoritus. Yhdeksän kotiottelua ovat tähän mennessä tuottaneet AC Milanille naurettavat neljä kappaletta voittoja – ei ole siis ihme, että minkä takia sijoitus sarjataulukossa on mikä on.

Verona on ollut toistakseksi Italian pääsarjan suurin yllättäjä, mutta toisaalta vierasjoukkueella homma on kokonaisuutta ajatellen todella hyvin hallinnassa, joten periaatteessa Verona omaa mahdollisuudet yllätykseen myös tässä ottelussa. Käytännössä yllätystä on turhaa lähteä edes käyttämään oikeana sanana, sillä vierasvoitto Milanosta olisi kaikkea muuta kuin suuri yllätys. Jalkapallokin on materiaalipeli, mutta se ei missään tapauksessa tarkoita, että joukkuehengellä sekä monella muulla asialla ei olisi lopputuloksen kannalta mitään asiaa. Lisätään lopuksi vielä lisää vettä myllyyn, sillä AC Milanilla on viime aikoina ollut suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Veronahan lähtee tähän otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun taas AC Milaniltahan sivussa suurella todennäköisyydellä ovat esimerkiksi Nigel De Jong, Sulley Muntari, Ignazio Abate sekä Kevin Constant. Lähtökohtaisesti Verona nousee kaiken kaikkiaan erinomaiseksi yllätysvalinnaksi vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas