Tuore AC Milan-tähti ajoi heti korttinsa hyllylle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/07/2015
Jaa tämä...

 Jalkapallon MM-kisat |  Jalkapallon EM-kisat Copa America | Muut jalkapalloturnaukset

Jalkapallon MM-kisat 2014  | Jalkapallon EM-kisat 2012

25 – vuotias Italian maajoukkueessakin esiintynyt Mario Balotelli on päässyt heti otsikkoihin saapasmaassa. Tosin hänelle tyypilliseen tapaan otsikot eivät käsittele miehen suorituksia pelikentällä vaan tapahtumia sen ulkopuolella.

Vastikään Englannin Valioliigasta kotimaahansa Italiaan ja Seria A seura AC Milaniin lainasopimuksella siirtynyt Mario Balotelli on ajautunut jo nyt ongelmiin uudessa kodissaan. Paikallinen liikennepoliisi on nimittäin ottanut Super Mariolta kortin pois ylinopeuden vuoksi. Balotellin kerrotaan ajaneen Lamborghinillaan 90km/h, alueella jossa oli 50km/h rajoitus. Mies itse oli pahoitellut kaahailuaan poliiseille. Ylinopeuden syyksi Balotelli oli todennut, ettei hän ollut huomannut liikennerajoituksia ja että kyseessä oli ollut viaton vahinko…

Ylinopeussakon saaminen ja mahdollinen kortin menettämin on tietenkin tuomittava teko mutta myös hyvin tyypillinen lieveilmiö urheilupiireissä. Normaalisti joukkue saattaisi painaa asian villaisella, mutta Balotellin kohdalla nuhtelu voi olla ankarampi. Jonkinlaisena jalkapallokenttien ongelmalapsenakin tunnettu Balotelli nimittäin allekirjoitti AC Milaniin siirtyessään sopimuksen, joka sisältää lausekkeen siitä, että Balotelli ei saa omilla toimillaan millään tavoin vahingoittaa seuran imagoa.

AC Milan asettanut tiukat säännöt

Italialaisen Gazzetta dello Sport lehden tietojen mukaan Balotellin ja Milanin välinen sopimus sisältää samat käyttäytymissäännöt kuin Italian ilmavoimissa on käytössä. Sopimuksen mukaan Balotellin toimintaa sosiaalisessa mediassa kuten Twitterissä ja Instagrammissa seurataan hyvin tarkasti. Lisäksi miehen on luvatonta polttaa tupakkaa tai käydä juhlimassa yökerhoissa. Myös miehen alkoholin käyttöä ja räikeitä hius- sekä vaatetyylejä valvotaan.

Balotellin käyttäytymistä määrittelevässä sopimuksessa ei kuitenkaan ole erikseen mainintaa siitä, että onko ylinopeussakkojen saanti sallittua. Voisi kuitenkin kuvitella, että poliisien kanssa vaikeuksiin ajautuminen ei ehkä ole paras tapa tehdä vaikutusta Milan pomoihin. Onkin mielenkiintoista seurata, miten urallaan lukuisia kertoja treeneistäkin myöhästellyt Balotelli aikoo nyt olla kortitta ajoissa harjoituskentällä.

Jalkapallokausi on pyörähtänyt jo vauhdilla käyntiin joka puolella maailmaan. Erityisesti peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa. Käy tsekkaamassa kertoimet esimerkiksi maanantaina jatkuviin EM-karsintoihin! Muista lukea myösVeikkaussivujen vihjeet otteluihin!

Lue myös:

Video: Frank Lampard Guinnessin ennätystenkirjoihin!

Xabi Alonso Yhdysvaltoihin?

unibet