VIDEO: Accuscore ei lupaile paljoa Suomelle - Leijonilla ohuet saumat voittoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Leijonilla on tiedossa pakkovoiton paikka.

Jääkiekon World Cupissa Pohjois-Amerikan nuorisojoukkueelle selkein numeroin hävinnyt Suomi on tänään illalla pakkovoiton edessä, kun vastaan asettuu Ruotsi, jolla on alla voitto Venäjästä paljon hidastempoisemmassa taistelussa lukemin 2-1.

Urheilutapahtumien todennäköisyyksien laskentaan erikoistuneen Accuscoren simulaatioissa Ruotsi on Suomea vastaan ottelussa ennakkosuosikki, mutta Leijonilla on Accuscoren mukaan saumat yllätykseen ja siitä kiitos kuuluu Ruotsin maalivahtitilanteelle.

Ensimmäisessä World Cupin ottelussa Henrik Lundqvist ei ole ollut pelikunnossa, mutta tähtivahti pitäisi olla nyt terveenä. Kakkostorjujuna oleva Jacob Markström pelasi joka tapauksessa Venäjää vastaan erinomaisesti, mutta simulaatioissa Lundqvist torjuu Ruotsille voiton 62.8% todennäköisyydellä ja Markströmillä voiton todennäköisyys on useita prosenttiyksiköitä heikompi.

Suomi tekee muutoksia kokoonpanoonsa, sillä Teuvo Teräväinen korvaa Erik Haulan ja Jyrki Jokipakka puolestaan Esa Lindellin. Accuscoren simulaatiot kertovat, että muutoksilla ei ole suurta merkitystä, eivätkä ne vaikuta Leijonien menestymiseen merkittävästi.

Oman mielenkiintonsa tuo myös Suomen maalivahtipelaaminen. Sillä ei tosin paranneta Accuscoren mukaan voiton todennäköisyyttä, sillä Pekka Rinne voittaa 37.2% simulaatioista Lundqvistia vastaan, kun Tuukka Raskin torjuessa prosentti on 37.0%.

Floridan Panthersin tutkapari Aleksander BarkovJussi Jokinen sekä puolustajat Rasmus Ristolainen ja Sami Vatanen vastaavat stimulaation mukaan Suomen tehopisteistä. Tasakentin Ruotsin puolustus vetää säännöllisesti pidemmän korren, joten ylivoima tulee pelittää. Suomi laukoo keskimäärin reippaat parikymmentä kertaa Ruotsin tehdessä niin 31 kertaa.

Katso Suomen viime ottelun parhaat palat:

 

Veikkaussivut tarjoaa mielenkiintoisen vihjeen illan otteluun. Vihjeessä uskotaan Suomen voittoon. Leijonien ja Ruotsin kohtaamisen lisäksi ensi yönä pelataan huippujännittävä välienselvittely USA:n ja Kanadan välillä.

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Suomen kokoonpano World Cup-avaukseen
VIDEO: Ruotsille loistouutisia – Henrik Lundqvist jälleen pelikunnossa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa