VIDEO: Huippufutaajan raju alamäki - potkut ja vankilatuomio

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Englantilainen huippufutaaja on saanut tuomion karmeasta teosta.

Englantilainen jalkapalloilija Adam Johnson on tuomittu kuudeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Entinen Englannin maajoukkueen ja Sunderlandin laituri todettiin maaliskuun toinen päivä syylliseksi seksuaaliseen kanssakäymiseen lapsen kanssa. Syyte toisesta tapauksesta hylättiin.

Johnson todettin jo aiemmin syylliseksi kahteen toiseen syytteeseen. Englantilaisen hyväksikäyttämä tyttö oli tekoaikaan vasta 15-vuotias.

Johnson joutuu vankilatuomion lisäksi myös maksamaan 63 000 puntaa korvauksia ja hänen nimensä siirretään loppuelämänsä ajaksi seksuaalirikollisten rekisteriin. Johnson sai vielä uhriaan kohtaan lähestymiskiellon.

Syyttäjän mielestä Johnsonin teot olivat suunniteltuja ja ainoa lieventävä tekijä oli aiempien tuomioiden puuttuminen. Jottei sama toistuisi, hän on valmis menemään hoito-ohjelmaan.

BBC:n mukaan Johnson kuunteli tuomionluvun ilmeenkään värähtämättä.

– Tämä on hyvin pohdittu ja merkittävä tuomio, joka lähettää selkeän viestin. Kunnia, suosio ja asema vallankäyttäjänä ei anna oikeutta rikkoa lakia omien mieltymystensä mukaan, rikostarkastaja Aelfwynn Sampson kertoi BBC:lle.

Johnson siirtyi Sunderlandiin Valioliigan suurseura Manchester Citystä kesällä 2012. Kuluvalla kaudella hän on pelannut Valioliigassa 19 ottelua ennen kuin englantilainen sai seurasta potkut.

 

Valioliiga jatkuu jälleen ensi viikon viikonloppuna, kun maajoukkuetauko on saatu päätettyä.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Englantilaisella sensaatiojoukkueella riittää vientiä ensi kesänä
VIDEO: Saksalaisjätti osti suomalaishyökkääjän HJK:lta

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa