VIDEO: Liverpoolille paha takaisku - Adam Lallana sivussa Everton-ottelusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Punaisten avainpelaaja kärsii terveysongelmista.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool pelaa lauantaina odotetussa ottelussa Evertonia vastaan. Tiedossa on kuuma kohtaaminen runsaine tapahtumineen. Valitettavasti Adam Lallana loukkaantui maajoukkuetauolla eikä ole siten mukana punaisten kokoonpanossa.

Lallana loukkaantui Liettuaa vastaan pelatussa MM-karsintojen ottelussa. Avainpelaaja oli maanantaina kuvauksessa ja niiden mukaan hänellä on reisivamma. Vaikka toipumisaikataulusta ei ole kerrottu virallista arviota, Goalin mukaan hän on poissa ehkä kuukauden.

Englannin maajoukkueen tavoin Lallana on Liverpoolille tärkeä pelaaja. Hänethän valittiin viime vuonna Englannin parhaaksi maajoukkuepelaajaksi, ja viimeisessä viidessä maaottelussaan mies on ollut mukana neljässä maalissa maalintekijänä tai syöttäjänä.

Liverpoolia Lallana on edustanut vuodesta 2014 lähtien. Hän teki ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Southamptonin kanssa vuonna 2006. Ensimmäisen kerran Lallana pelasi puolestaan Englannin väreissä vuonna 2013 ja vuotta myöhemmin hän oli jo MM-kisoissa.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Kiinasta tehtiin 42 miljoonan tarjous Kevin Gameirosta
VIDEO: Lionel Messille neljä ottelua pelikieltoa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa