admiral vladivostok jokerit helsinki khl

Vladivostok - Jokerit keskiviikkona kello 12:30, vedot ajoissa Jokereille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 12/09/2017
Jaa tämä...

Jokerit nappasi hienon voiton aluksi vaikeasta Amur – pelistä. Admiral Vladivostok on päässyt sekin vasta kotiutumaan omalta vieraskiertueelta, mutta kertoimet ovat lievästi Jokereille. Kruunaako pasilalaiset vieraskiertueensa kuudennella voitolla? Muista matsin alkuaika, se on jo 12:30.

Jokerit napautti edellisessä ottelussa Juha Metsolan taakse neljä maalia ja lopulta peli ratkesi Eeli Tolvasen rajuun pommiin one-timerilla. Ilonaiheita oli matsissa muutakin, kaksi kertaa tappioasemasta tasoihin ja lopulta ohi. Marko Anttilan maaliputki sen kuin jatkuu, nyt on Mörkö tehnyt häkin jo neljännessä pelissä peräkkäin. Taitaa olla miehen oma ennätys?

Tämän matsin jälkee siirrytään Hartwall Areenalle, joko on liput peleihin hankittu?

 

Ottelussa kertoimet ovat Jokereille ja ihan hyvä kohde vierasjoukkueen betsaaminen taitaa olla. Vladivostokilla oli ensimmäisessä kotipelissä isoja vaikeuksia Slovan Bratislavaa vastaan jonka se voitti vasta jatkoilla. Toivottavasti Narripakka ei kuitenkaan lähde matsiin takki auki ja kotiavaus jo mielessään. Sen tietää sitten mitä siitä seuraa.

Parhaat vedonlyöntibonukset uusille pelaajille

Admiral – Jokerit kokoonpanot

Henri Ikonen pääsi tekemään edellisessä ottelussa oman Jokeri-debyyttinsä, mitä muutoksia Jukka Jalonen mahtaa tehdä tähän otteluun? Jokereiden neloskenttä on viime pelissä ollut tehokas, voi olla että tässä ottelussa haetaan tehoja kärkikenttiin pienillä viilauksilla.

61 Tommi Huhtala – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen

20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 25 Pekka Jormakka

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 48 Henri Ikonen

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

2 Rasmus Rissanen – 56 Juho Rautanen

 

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)

 

Vladivostokin alkukausi ei ole ollut mitään menestyspolkua, ennemminkin melkoista Via Dolorosaa. Seitsemästä vieraspelistä vain yksi voitto, itseluottamustahan tuo on syönyt sen kuuluisan cityrotan lailla. Ehkä hieman palautusta itseluottamuspuolelle tuli voitosta Slovan Bratislavaa vastaan, mutta tähän peliin voisi lähteä hakemaan Jokerivoittoa jopa pienellä kotitasoituksella. Tsekkaa parhaat kohteet omalta vedonlyöntiyhtiöltäsi.

Aikaisemmat otteluennakot