Pankaj Advani - Robin Hull 7.8.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/07/2013
Jaa tämä...

Nappaako Robin Hull kauden avausvoittonsa Shanghain karsinnoissa?

Pankaj Advani – Robin Hull, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,33 | 3,25 

Snookerin Shanghain Mastersin karsinnat jatkuvat, Intian Pankaj Advani saa vastaansa Suomen Robin Hullin. Heti alkuun voidaan todeta, että on erinomainen asia, että pitkästä aikaa Robin Hull on takaisin snookerin parissa. Robin Hull pelasi ensimmäisen ottelun tällä kaudella Anthony McGilliä vastaan muutama viikko sitten ja väläytteli kyllä ehdottomasti osaamistaan. Robin Hull aloitti Anthony McGilliä vastaan ottelun erinomaisesti, mutta lopulta nuori skotlantilainen venyi voittoon asti.

Intiasta on nousemassa tai oikeastaan noussut muutama mielenkiintoinen snooker-ammattilainen ja Pankaj Advani on yksi niistä. Pankaj Advani muistetaan viime kaudelta parhaiten varmasti Welsh Openista, mutta muutenhan viime kausi sekä tämäkin kausi ovat olleet intialaiselle hankalia. Pankaj Advani osallistui heinäkuun lopulla heikkotasoiseen World Games -turnaukseen, mutta siinäkin tuloksena oli vain yksi voitto ja yksi tappio.

Robin Hull tunnetaan erinomaisena break-builderina ja nyt kun Robin Hull on saanut pöydän ulkopuoliset ongelmat kuntoon, suomalaisella on kaikki mahdollisuudet menestyä ihan tosissaan tämän kauden lopuissa ranking-turnauksissa! Robin Hullilla on alla Euroopan mestaruus erinomaisten peliesitysten jälkeen, joten siitä on erittäin hyvä lähteä kautta viemään eteenpäin. Robin Hull nappaa tänään erinomaisen voiton.

Veikkaussivut | Tuomas