Athletic Bilbao - Elche 31.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Leijonat kolme pistettä Elcheä vastaan?

Athletic Bilbao – Elche, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,65 | 3,80 | 5,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, viikkokierros pelataan tänään päätökseensä. Tänään pelataan yhteensä neljä ottelua. Athletic Bilbao saa myöhäisottelussa vieraakseen Elchen. Athletic Bilbao on tässä vaiheessa sarjataulukossa viidentenä, kun taas Elche löytyy sijalta kaksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on seitsemän pistettä Ahtletic Bilbaon eduksi. Athletic Bilbao tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena ja toisekseen Athletic Bilbao pääsee tähän otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Iker Muniain on ainoa merkittävä poissaolija ollut Athletic Bilbaon kokoonpanosta ja todennäköisesti Iker Muniain on tänään kotijoukkueen vahvuudessa. Athletic Bilbao on voittanut kaksi edellistä otteluaan Espanjassa 3-0 maalierolla, joten Athletic Bilbao on muutamassa edellisessä ottelussa ollut erinomainen. Viime kierroksella Leijonat kaatoivat Getafen vieraissa 0-1 numeroin.

Elche on voittanut neljästä edellisestä ottelustaan peräti kolme, mutta silti Elche on mahdollisesti matkalla sarjaporrasta alemmaksi. Elche on pystynyt osittain jopa onnenkin avulla voittamaan erittäin tiukkoja otteluita. Elche on materiaaliltaan Espanjan liigan heikoimpia, joten Elchen kaudesta odoteltiinkin erittäin vaikeaa. Elche on ollut viime kierroksilla erittäin hyvä, mutta todennäköisesti se ei tule jatkumaan kauaa. Elche on kuitenkin tehnyt vain kymmenen maalia, joten se tarkoittaa nopeasti sanottuna noin yhtä maalia ottelua kohden. Sillä tavalla voittoja harvoin tulee montaakaan kappaletta jatkossa.

Lähtökohtaisesti Athletic Bilbao on ollut kotonaan niin vakuuttava, että Elche joutunee tänään vierasreissulta poistumaan ilman ainuttakaan pistettä. Athletic Bilbao on pelannut yhteensä viisi kotiottelua ja niistä Athletic Bilbao on saalistanut neljä voittoa. Kyllähän tässä materiaalierokin on merkittävä kotijoukkueen eduksi, vaikka Elche tänään otteluun pääsee myös lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Kotivoitto merkataan tästä kohteesta vetokupongille ehdottomasti mukaan. Muu tulos kuin Athletic Bilbaon voitto olisi yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas