AIK - FH Hafnarfjordur | Eurooppa Liiga 19.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

FH metsästämään vierasmaalia Ruotsiin.

AIK – FH Hafnarfjordur, merkki 2, kerroin 
AIK – FH Hafnarfjordur (+1), merkki 2, kerroin

Jalkapallon Eurooppa Liigan karsintoja, illan tv-ottelussa vierailijana ovat jälleen islantilaiset, tällä kertaa kohteena on Ruotsi ja ottelu AIK:n sekä FH:n vieraana. FH:lle olisi tarjolla kohtalaisen suurta roolia islantilaisten maineen puhdistajana, KR hävisi kuitenkin Helsingissä muutama päivä sitten 7-0 maalein. FH matkustaa Ruotsiin yllätysvalmiina. Vaikka KR:n esitys oli mitä sattui, ei se tarkoita, että Islannin parhaimmisto olisi juuri niin surkea. Islantilaiset ovat osoittaneet pystyvänsä Eurokentillä haastamaan suurempiaan ja nyt FH:n vastustaja ei missään tapauksessa ole mitään pahinta mahdollista. AIK on epätasainen joukkue, esimerkiksi viime kierroksella AIK hävisi Atvidabergsille 2-0.

FH on jo ehtinyt pelaamaan Eurooppa Liigan karsintoja. Niiden ensimmäisellä kierroksella islantilaispoppoo voitti Eschenin, ensin kotonaan 2-1 maalein ja sitten vieraissa 0-1. Vastustajan taso ei todellakaan päätä huimannut, mutta FH teki sen, minkä täytyikin. FH:lla on potentiaalia toki paljon parempaan. Islannin liigassa FH on tällä hetkellä toisena. FH on kaudesta toiseen ollut Islannin liigan parhaimmistoa ja on sitä tälläkin kaudella. Vain se pahin vastustaja, eli KR Reykjavik, on pelannut alkukauden vahvemmin.

Kyllä tässä vierasjoukkueelle tarjotut kertoimet houkuttelevat. AIK on epätasainen joukkue. Tuntuu, ettei joukkue pysty pelaamaan useampaa ottelua putkeen samalla tasolla. FH:lta kukaan ei todennäköisesti hirveästi odota mitään. 

Veikkaussivut | Tuomas