VIDEO: NHL:n alkukauden hienoimmat jatkoaikamaalit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 12/10/2015
Jaa tämä...

Lokakuussa alkanut NHL:n runkosarja etenee kovaa vauhtia kohti puoliväliään. Viime yön ottelukierroksen jälkeen jokaisella joukkueella on takanaan vähintään kolmannes kaudesta, eli noin 27 ottelua. Konferenssien kärjessä keikkuvat tällä hetkellä idässä Montreal Canadiens ja lännessä suomalaisittain vahvasti edustettu Dallas Stars.

Tällä kaudella täysin uutena asiana NHL-kaukaloissa on nähty 3 vs. 3 jatkoajat. NHL-komissaarit päättivät viime kesänä, että pelien on ratkettava entistä useammin ennen voittolaukkauskilpailua ja ratkaisuksi keksittiin uusi jatkoaikasääntö. 3 vs. 3 pelimuodossa kentällä on älyttömästi enemmän tilaa pelaajilla, joka tarjoaa jatkoaikaan paljon enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä tietenkin niitä ratkaisumaaleja. Niin pelaajat, yleisö kuin kommentaattorit ovatkin ottaneet jatkoaika uudistuksen ilolla vastaan, ja samaa pelimuotoa aiotaan hyödyntää tänä vuonna myös vuotuisessa NHL:n All Stars – ottelussa.

Kuten todettua, kauuden kolmannes on nyt kassassa. Sen kunniaksi Yhdysvalloissa esitettävien NHL Live lähetysten jääkiekkoanalyytikko EJ Hradek on nyt arvostellut ja laittanut pakettiin kuluvan kauden TOP 5 jatkoaikamaalit. Listalle on mahtunut mukaan muun muassa se historiallinen ensimmäinen 3 vs. 3 jatkoaikamaali, joka näki päivänvalon heti toisena ottelupäivä 8. lokakuuta ottelussa Tampa Bay Lightning vs. Philadelphia Flyers. Ohessa siis TOP 5 jatkoaikamaalit NHL-kaudelta 2015/16. Saa nähdä minkälaisia suorituksia loppukausi vielä tuo tullessaan!

Europpassa 3 vs. 3 kiekkoa pääsee seuraamaan tällä hetkellä Ruotsin SHL:ssä, jossa pelataan tänään seitsemän ottelun kierros.

Peliyhtiö Guts tarjoaa erinomaiset kertoimet jääkiekkosarjoihin ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

VIDEO: Näin maalivahdit tuulettavat ja irroittelevat

Klassikkovideo: Ron Hextall tekee maaliin Boston Bruinsia vastaan vuonna 1987

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa