VIDEO: Middlesbrough näytti ovea Aitor Karankalle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Punapaitojen käskijä lähtee vaihtoon.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa häntäpäähän jumiutunut Middlesbrough on antanut jopa odotetulla tavalla potkut päävalmentaja Aitor Karankalle. Espanjalaiskäskijä oli pitkään punapaitojen peräsimessä, sillä hän aloitti työnsä sarjanousijassa vuonna 2013.

Karanka nosti viime kauden päätteeksi Middlesbrough’n Mestaruussarjasta Valioliigaan. Seuran tiedotteen mukaan molempien osapuolten kannalta oli parempi purkaa sopimus, joten pitkäjänteisestä ja laadukkaasta työstä huolimatta tiet eroavat.

Valmentajauransa alussa Karanka toimi Espanjan alle 15- ja 16-vuotiaiden maajoukkueiden valmentajana vuosina 2008–2010. Hänet palkattiin Jose Mourinhon apulaisvalmentajaksi Real Madridissa kesällä 2010. Espanjalaiskäskijä viihtyi siellä kolmisen vuotta.

Päävalmentajan paikalle Middlesbrough nostaa toistaiseksi kakkosvalmentajana aikaisemmin toimineen Steve Agnewin.

Seuraavan kerran Middlesbroughin peliesityksiä pääsee seuraamaan tulevana sunnuntaina, kun punapaidat isännöivät Manchester Unitedia. Tiedossa on varmasti mielenkiintoinen kohtaaminen, sillä vierasjoukkue on ollut viime aikoina rajussa otteluruuhkassa.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet selvillä – otteluparit arvotaan perjantaina
VIDEO: PSG valitti Barcelona-ottelun tuomaritoiminnasta UEFA:lle

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa