AK Bars Kazan - Barys Astana 7.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/07/2014
Jaa tämä...

Barys Astana matkustaa KHL:n huippuottelussa Kazaniin.

AK Bars Kazan – Barys Astana, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 1,97 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,62 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät AK Bars Kazan sekä vieraaksi saapuva Barys Astana. Tässä ottelussa kohtaavat itäisen konferenssin kaksi parasta joukkuetta. AK Bars Kazan johtaa itäistä konferenssia neljän pisteen erolla ennen toisena olevaa Barys Astanaa. AK Bars Kazan sekä Barys Astana ovat kokonaisuutta ajatellen pelanneet mahtavan kauden. Barys Astanan tilanteesta kertoo paljon se, että vierasjoukkue on viimeistellyt yli 150 maalia! Barys Astana on pelannut läpi kauden erittäin runsasmaalisia otteluita, mutta juuri senpä takia vierasjoukkueen otteluita on ollut upeaa seurata. Kazakstanilaisjoukkueen otteluissa sattuu sekä tapahtuu, joten varmasti myös tänään tiedossa on vauhdikas kohtaaminen.

AK Bars Kazanin mahtava voittoputki tuli edellisellä kierroksella päätökseensä, kun Avtomobilist Yekaterinburg nappasi täydet pisteet kazanilaisilta 1-3 numeroin. AK Bars Kazan on siitä huolimatta viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa. Mielenkiintoinen pointti on kuitenkin siinä, että AK Bars Kazan on alkanut kotonaan pelaamaan yhä epätasaisemmin ja epätasaisemmin. Tarkemmin sanottuna viisi edellistä kotiottelua ovat AK Bars Kazanille tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Sitä voidaan pitää ehdottomasti selkeänä yllätyksenä kotijoukkueen kohdalta. AK Bars Kazanin onneksi vierasottelut ovat kulkeneet erittäin hyvin. Ennen kahden ottelun mittaista kotipelien putkeaan AK Bars Kazan pelasi viisi vierasottelua peräkkäin ja niistähän kazanilaiset saalistivat hienosti peräti neljä voittoa. AK Bars Kazanin kannalta erinomainen asia on se, että loukkaantumisia kotijoukkueella ei ole. Tähänkin otteluun kotijoukkue pääsee käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

AK Bars Kazan sekä Barys Astana taistelevat keskenään itäisen konferenssin mestaruudesta ja samallahan tässä ottelussa haetaan varmasti jo hieman asetelmia esimerkiksi pudotuspelejä ajatellen! AK Bars Kazan sekä Barys Astana tulevat suurella todennäköisyydellä tarjoamaan runsasmaalisen kohtaamisen. Kahden huippujoukkueen välisessä kohtaamisessahan yleensä maaleja nähdään mukavalla tahdilla. AK Bars Kazanille tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä, koska nyt kazanilaisten olisi saatava tulosta aikaan myös kotiotteluiden osalta. AK Bars Kazan on kylläkin ollut juuri Barys Astanalle vaikea vastustaja, sillä joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolmesti voitto on mennyt kazanilaisten eduksi. Barys Astanan mahdollisuuksia nostaa kuitenkin se, että vierasjoukkueellakaan loukkaantumisia ei ole. Näin ollen myös astanalaiset pääsevät tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Yli 5,5 maalia on enemmän kuin tervetullut valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas