AK Bars Kazan - Novokuznetsk 28.11.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Itäisen konferenssin ääripäät vastakkain Kazanissa.

AK Bars Kazan – Novokuznetsk (+1), merkki 1, kerroin
AK Bars Kazan – Novokuznetsk (+2), merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,27 | 6,00 | 8,00

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelussa yhteen iskevät AK Bars Kazan sekä Novokuznetsk. Tiedossa tulee olemaan täysin yhteen maaliin pelaamista. Ottelussahan kohtaavat kaksi itäisen konferenssin ääripäätä, sillä AK Bars Kazan johtaa itäistä konferenssia, kun taas Novokuznetsk on tälläkin hetkellä viimeisenä. Joukkueiden piste-ero on vaatimattomasti yli neljäkymmentä pistettä AK Bars Kazanin eduksi. Novokuznetskin puolustuksesta ei oikeastaan voi sanoa mitään, koska sellaiseksi sitä ei voida edes kutsua. Novokuznetskille ollaan tehty sata maalia – vaatii jonkin verran jopa taitoa siihen, että puolustus vuotaa näin rajusti ottelusta toiseen.

Novokuznetsk voitti edellisellä kierroksella 3-4 maalein Dinamo Moskovan, mutta viisi edellistä ottelua ovat Novokuznetskille tuottaneet neljä tappiota! Novokuznetskille maalinteko on äärimmäisen vaikeaa, mutta toisaalta sillä ei ole mitään merkitystä, sillä omassa päässä verkot heiluvat hirveään tahtiin. Novokuznetskin puolustus on äärimmäisen haavoittuvainen KHL:n heikoimpiakin seuroja vastaan, mutta tänäänhän Novokuznetsk tulee joutumaan lähes mahdottoman tehtävän eteen. Materiaaliltaan vierasjoukkue on valitettavasti täysin väärää tasoa, jotta realistisesti vierasvoitosta voisi lähteä edes haaveilemaan. Lisäksi Novokuznetskin tilannetta pahentaa se, että tämä on jo neljäs vierasottelu putkeen. Matkustamista Novokuznetskille on siispä tullut reilusti.

AK Bars Kazan on kotonaan varmasti erittäin näyttöhaluinen, sillä viime kierroksella kazanilaisjätti hävisi yllättäen Amurille 1-2 numeroin. Kaiken kaikkiaan AK Bars Kazan on sentään viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut kolme voittoa. AK Bars Kazan taistelee tiukasti itäisen konferenssin voitosta yhdessä Barys Astanan kanssa, mutta materiaalia katsoen AK Bars Kazan tulee olemaan tässäkin taistelussa erittäin vahvoilla. Viime otteluissahan kotijoukkue on esiintynyt yllättävänkin epätasaisesti, mutta tänään kotivoittoon tulee riittämään jopa puolivaloilla surffailu. Se on kenties väärin sanottu, mutta faktaahan on se, että Novokuznetsk on materiaaliltaan täysin väärässä porukassa. Näillä joukkueilla eroa on kuin yöllä ja päivällä. Tasoituksellakin AK Bars Kazan menee vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas