AK Bars Kazan - SKA Pietari 3.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

AK Bars Kazan isännöi KHL:n huippuottelussa SKAta.

AK Bars Kazan – SKA Pietari, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 
AK Bars Kazan – SKA Pietari, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,40 | 4,00 | 2,40 

 

 

Jääkiekon KHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät AK Bars Kazan sekä SKA Pietari. Itäisessä konferensissa AK Bars Kazan on tällä hetkellä toisena, kun taas puolestaan SKA Pietari johtaa läntistä konferenssia. SKA Pietari on ollut täysin käsittämättömässä pelivireessä, vaikka muutamassa edellisessä ottelussa SKA Pietarilla onkin ollut yllättävän suuria ongelmia. SKA Pietari on tehnyt tähän mennessä lähes viisikymmentä maalia ja sehän onkin täysin uskomaton suoritus. SKA Pietarin maalintekotaito on jotain sellaista mihin yksinkertaisesti monella muulla seuralla ei ole mahdollisuuksia tässäkään liigassa.

AK Bars Kazan on voittanut neljä ottelua putkeen ja kolme niistä onkin pelattu AK Bars Kazanin kotijäällä. AK Bars Kazan on ollut jo heti alkukaudesta kotonaan äärimmäisen vakuuttava. Nyt kazanilaisryhmä joutuu kuitenkin pahimpaan mahdolliseen testiin, sillä SKA Pietari on varmasti erittäin näyttöhaluinen hieman heikommin sujuneiden otteluiden jälkeen. SKA Pietarillahan on alla 5-2 maalein tappio Nizhny Novgorodia vastaan. SKA Pietari on pelannut neljä ottelua vieraissa putkeen, joten on mielenkiintoista nähdä, että kuinka hyvin AK Bars Kazan pystyy kotietuaan hyödyntämään tämän illan kohtaamisessa.

Materiaaliltaan AK Bars Kazan sekä SKA Pietari ovat ehdottomasti KHL:n jättiläisiä myös tälläkin kaudella. Lähtökohtaisesti erittäin usein näissä huippuotteluissa nähdään myös reilusti maaleja. Joukkueiden viime kauden kohtaamiset olivat erittäin runsasmaalisia ja todennäköisesti maaleja nähdään myös tänään molemmissa päissä. SKA Pietari on ollut viime aikoina hyvinkin ailahtelevainen, mutta se kertoo vain siitä, että tänään tiedossa tulee olemaan äärimmäisen jännittävä taistelu kahden hienon seuran välillä.

Veikkaussivut | Tuomas