Aki Uusikartano Lukkoon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

AUK siirtyy Porin Ässistä Rauman Lukkoon.

Tänä keväänä Porin Ässissä mestaruutta juhlinut 35-vuotias Aki Uusikartano siirtyy Rauman Lukkoon vuoden mittaisella paperilla. Uusikartano liittyy Lukon harjoitusvahvuuteen jo tänään. AUK on pelannut aiemminkin Lukossa. Kaudella 2001-2002 syntyi Lukossa tehot 11+10=21.

– Halu kohdata vielä uusia haasteita sai vaihtamaan seuraa. Otin yhteyttä Lukkoon ja aika pian selvisi, että tavoitteemme ovat yhtenäiset. Lukko kokoaa kokenutta joukkuetta, jolla on vain yksi tavoite eli mestaruus ja sen vähempään en tyydy minäkään, Uusikartano kommentoi.

Myös Lukon päävalmentaja Risto Dufva on tyytyväinen Uusikartanon sopimukseen.

– Jos mestarijoukkueen kakkossentteri on halukas tulemaan meille, niin tervetuloa. Kotimaisista huippuluokan keskushyökkääjistä on enemmän kuin iso pula, Dufva toteaa.

– Akin vahvuus on kokonaisvaltainen peli ja se kyky sopii meidän kuvioihimme täydellisesti.

SM-liigan runkosarjassa Uusikartano on pelannut yhteensä 708 ottelua tehoilla 114+238. Lukon ja Ässien lisäksi Uusikartano on edustanut urallaan HIFK:ta, SaiPaa, HPK:ta ja TPS:ää. Tämän kevään mestaruuden lisäksi Uusikartano on juhlinut SM-liigan mestaruutta kerran aiemminkin. AUK oli mukana, kun TPS otti viimeisimmän mestaruutensa kaudella 2009-2010.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: OskariVillanen