Albania U21 - Espanja U21 18.11.2013 | Jalkapallon alle 21 -vuotiaiden EM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jyrääkö Espanja vaivattomasti voittoon Albanian vieraana?

Albania (+2) – Espanja, merkki 2, kerroin
Albania (+3) – Espanja, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 30,00 | 11,00 | 1,05

 

 

Jalkapallon alle 21 -vuotiaiden EM-karsinnat jatkuvat tänään useammankin ottelun voimin, lohko 4:sen ottelussa Espanja matkustaa testaamaan surkean Albanian päivän vireen. Kummallakaan joukkueella ei ole tässä ottelussa minkäänlaista panosta, mutta siitä huolimatta luottoa löytyy selkeästi siihen, että Espanja tulee normaalilla peliesityksellä nappaamaan voiton useammankin maalin erolla. Albania on kuudesta ottelustaan saalistanut viisi tappiota sekä vain yhden voiton. Kaiken kaikkiaan Albanialle maalinteko on karsinnoissa ollut äärimmäisen vaikeaa, sillä vain tehtyä maalia kertoo siitä, että voittaminen Albanialle on tässä lohkossa ollut lähes täyttä mahdottomuutta.

Espanja tulee ylivoimaisesti voittamaan tämän lohkon, sillä Espanja on pelannut viisi ottelua ja napannut niistä yhtä monta voittoa! Espanjan maaliero viiden ottelun päätteeksi on 20-5, joten se kertoo kaiken olennaisen vierasjoukkueen tilanteesta. Espanjan materiaali on täysin ylivoimainen verrattuna lohkon muihin joukkueisiin, vaikka tietenkään Albaniaa vastaan kentälle ei tarvitse laittaa täyttä parasta kokoonpanoa. Espanja tulee antamaan tänään varmasti peliaikaa vähemmän sitä saaneille, mutta sillä on lopputuloksen kannalta tuskinpa sen suurempaa merkitystä. Espanjan materiaalin laajuus on kauniisti sanottuna Albaniaan verrattuna kuin toiselta puolelta maapalloa.

A.Morata on viimeistellyt karsintojen aikana vaatimattomasti kahdeksan maalia, joten Espanjan supertähti on ollut uskomattoman vakuuttavassa pelivireessä! Toisaalta se voidaan tietenkin sanoa, että Espanja tarvitsisi lisää onnistumisia maalinteon suhteen, sillä toiseksi eniten maaleja on tehnyt I.Muniain kolmella täysosumallaan. Sekään ei sinänsä ole lainkaan heikko lukema, mutta Espanja tarvitsisi jatkoa ajatellen myös toisen sellaisen pelaajan, joka illasta toiseen pystyisi maalintekoon. Albaniaa vastaan Espanja pääsee todennäköisesti harjoittelemaan maalintekoa. Tasoero joukkueiden välillä on aivan karmea Espanjan eduksi. Tasoitus kohteessa on merkittävä, mutta muu lopputulos kuin selkeä vierasvoitto olisi ehdottomasti yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas