VIDEO: Leijonille huonoja uutisia - Aleksander Barkov loukkaantui

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Suomalaisille huonoja jääkiekkouutisia.

Jääkiekon NHL:stä kantautui Suomeen ikäviä uutisia ennen Montrealin ja Floridan torstaista ottelua, sillä Panthers tiedotti, että suomalaissentteri Aleksander Barkovilla on yläkehon vamma, eikä hän liene mukana kokoonpanossa ainakaan lähiaikojen otteluissa.

Heti alkuun on hyvä mainita, että Florida ei ole toistaiseksi kertonut lisää Barkovin vammasta ja mahdollisen sairasloman pituudesta. Suomalainen on tällä kaudella huilannut otteluita selän takia, joten MM-kisoja ajatellen terveysongelmat tulivat huonoon saumaan.

Floridan voittaminen ei ollut Montrealilta suuri työ ja uhraus, sillä Pantterit olivat liikenteessä varamiehisenä. Muutamana poimintana ykköspakistoon kuuluva Aaron Ekblad oli myös sivussa ja maalinsuulla oli puolestaan kauden viidennen pelinsä pelannut Reto Berra.

Montreal viiletti lopulta kotijäällään voittoon maalein 6-2. Jussi Jokinen sai Floridan paidassa syöttöpisteen vierailijoiden avausmaaliin.

Floridan haaveet NHL:n pudotuspeleistä ovat menneet, joten Panthers pääsee pelaamaan loppukauden ilman sen suurempia paineita.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Los Angeles ja Vancouver pelaavat syksyllä Shanghaissa ja Pekingissä
VIDEO: Ilves murisee – Dominik Hrachovinalta karmea munaus!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa