Aleksander Barkov pelaa huikeaa kautta NHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Panthersilla on suomalainen kultakimpale

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksander Barkovin nimi on tällä hetkellä kaikkien suomalaisten lätkäfanien huulilla. 20-vuotias sentteri iski viime yönä Suomen aikaa tehot 2+1, kun Florida kaatoi Montreal Canadiensin lukemin 3-1.

Barkov on pelannut tällä kaudella yhteensä 27 NHL-matsia ja iskenyt niissä tehot 11+12=23. Sentteri tulee rikkomaan selvästi oman piste-ennätyksensä NHL:ssä. Barkov teki viime kaudella 71 ottelussa tehot 16+20=36. Mies nauttii pelaamisesta ja se näkyy kauas.

– Tällä hetkellä on loistava itseluottamus. Pelasimme viime sesongilla vahvan loppukauden ja sen takia itseluottamus on ollut hyvä myös tällä kaudella. Tunnemme toisemme hyvin, joten on hauska tulla tänne joka päivä ja painaa kovasti töitä, Barkov totesi Floridan verkkosivuilla.

Parasta tässä kaikessa on se, että Barkovilla on oikeasti realistinen mahdollisuus menestyä tällä kaudella Panthersin kanssa. Joukkue on tällä menolla painelemassa kirkkaasti pudotuspeleihin, ja siellä vain taivas on rajana. Barkovista homma ei ainakaan jää kiinni. Kannattaa myös muistaa, että nyt puhutaan vasta 20-vuotiaasta pelaajasta, joka on jo tällä hetkellä valmis paketti NHL:ssä.

Lue myös: Pohjois-Amerikan urheiluvuoden tähtihetket!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa