VIDEO: Aleksander Barkov tappavan tarkassa vireessä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/02/2016
Jaa tämä...

NHL-kauden alkamiseen on vielä tovi aikaa, mutta ainakin Florida Panthersin suomalainen kultakimpale Aleksander Barkov näyttää olevan jo nyt iskussa ja valmiina kauteen.

Viime kaudella Panthers-paidassa 66 ottelussa tehot 28+31=59 takonut Sasha on jakanut Instagram-tililleen videon, joka saa paatuneimpienkin NHL-maalivahtien patjat tutisemaan. Treeneissä kuvatulla videolla Barkov on laittanut toimiston pystyyn muutaman kiekon kanssa ringetteviivalle. Viivalta mies lähtee ampumaan kiekkoja tappavan tarkasti aivan maaliputken alle yläpeltiin. Miehen omien videolle lisäämien saatesanojen mukaan hän ei koittanut tehdä maaleja, vaan hän tähtäsi ylärimaan. Eli sihti ei olekaan välttämättä siinä kunnossa kuin voisi ensi vilkauksella luulla? Vai onko? Nokkelimpien Instagram kommentoijin mukaan Kotkan meripäivät olisivat vielä painaneet tamperelaisnuorukaisen käsissä, minkä vuoksi kiekot tippuivat riman alle…

I tried to hit the crossbar, but all shots went top shelf ?? #summer16

Video, jonka Aleksander Barkov (@barkovsasha) julkaisi

 

Ennen NHL-kauden alkua ja paluuta yhteen tutkaparinsa Jaromir Jagrin kanssa Barkov kampailee ensi kuussa alkavassa jääkiekon World Cupissa Leijona-paita yllään. Useat peliyhtiöt, kuten esimerkiksi Veikkaushuone ja Unibet tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata maailman kovimman kiekkoturnauksen voittajaa. Minkä maan sinä uskot voittavan?

Lue myös:

VIDEO: KAIKKI PALLOPELIT EIVÄT LUONAA EDES BRASSITÄHDELTÄ

VIDEO: VLADIMIR TYKACHYOV JÄTTI MAALIVAHDIN SANATTOMAKSI KHL-JÄILLÄ

 

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa