Aleksanteri Suuri valloitti Minnesotan – Granlund tähdistössä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Washington Capitals oli scoutannut Minnesota Wildin 4vs4 peliä etukäteen ja todennut, että Wildin suurin heikkous piili tuolla alueella. Hämmentämisen erikoismies Tom Wilson olikin laitettu järjestämään nimenomaan molemminpuolisia jäähyjä. Aika hyvin hän siinä onnistuikin. Wilson istui ensimmäisessä erässä yhtäaikaisen kakkosen Sean Bergenheimin kanssa ja toisessa erässä Zach Parisen kanssa. Lisäksi hän hankki vielä yhden kakkosen Chris Stewartille.

Wilsonin järjestämä toisen erän tasavoima ratkaisi siihen asti maalittoman ottelun. Ensin Aleksander Ovechkin purjehti vasemmasta laidasta, laukoi ranteella ja jatkoi liikettä omalle paluukiekolle ja laittoi sen ranteella sisään ajassa 35.25. Vajaata minuuttia myöhemmin Evgeny Kuznetsov karvasi kiekon Wildin maalin edessä ja lirutti sen sisään ohi hölmistyneen Devan Dubnykin.

Mikael Granlund oli pirteällä pelipäällä ja järjesti tukun maalipaikkoja. Hänet merkittiin syöttäjäksi Wildin molempiin kavennusmaaleihin. Ovechkin ehti kuitenkin välissä tehdä illan toisen osumansa ranteella suoraan aloituksen jälkeen ja ottelu päättyi 2-3 vierasvoittoon.

Ovechkin valittiin ottelun ykköstähdeksi ja Granlund kolmostähdeksi. Kakkostähti oli Washingtonin veskari Braden Holtby 28/30 torjunnalla.

Katso matsin huippuhetket tästä: