VIDEO: Tältä näyttää uusi FIFA 16!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapallofanit ovat hyppineet onnesta ympäri maailman viime päivät kun FIFA 16 –pelin julkaisu on vihdoin käsillä 24.9. EA Sports pelifirman julkaisema FIFA 16 tekee myös historiaa, kun se marssitta ensimmäisenä jalkapallokonsolipelinä naiset kentälle. FIFA 16:ssa on mukana yhteensä 12 naistenmaajoukkuetta: Australia, Brasilia, Kanada, Kiina, Englanti, Ranska, Saksa, Italia, Espanja, Mexico, Ruotsi ja Yhdysvallat.

Tämän vuotisen FIFA:n kansikuvaa koristaa yhdessä La Liga seura FC Bacelonaa edustavan Lionel Messin kanssa Yhdysvaltojen naismaajoukkueen Alex Morgan. Morgan on omien sanojensa mukaan hyvin innoissaan siitä, että hän on päässyt legendaarisen pelisarjan kanteen. Tämän vuoden naisten jalkapalloturnauksen maailmanmestari onkin lisännyt Instagramiin kuvan itsestään pelin kanssa:

ITS FINALLY OUT!!!!!! #fifa16 @easportsfifa

Kuva, jonka Alex Morgan (@alexmorgan13) julkaisi

Seuratasolla Seattle Saundersia edustava Morgan sai myös huomata karu totuuden siitä, että vaikka olisi kuinka kova urheiluammattilainen, niin se ei tarkoita sitä että olisi hyvä samassa lajissa konsolilla. Morgan ottikin pelin promootiotilaisuudessa yhteen NBA:ssa Los Angeles Lakersissa pelaavan Kobe Bryantin kanssa, joka on yksi pelin virallisen mainoksen tähdistä. Morganin mukaan ”olimme kumpikin todella syvältä, pelaamiseen sijaan keskityimme lähinnä haukkumaan toisiamme.”

Lausuntojensa perusteella Alex Morgan on ainakin rehellinen urheilija, eikä ala kehumaan itseään turhan takia. Ohessa vielä varmasti valtavaan myyntimenestykseen yltävän FIFA 16:sta virallinen mainos, jota tähdittävät niin Alex Morgan, Kobe Bryant, Lionel Messi kuin Sergio Kun Aguerokin. Joko sormet syyhyävät ohjainta käteen?

Jalkapallomaailmassa tapahtumia riittää myös tänään, sillä Bundesliigan lisäksi Espanjan La Ligassa, Ranskan pääsarjassa ja Italian Serie A:ssa pelataan viikkokierroksia.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet niin ennen otteluita kuin livevedonkin puolella.

Lue myös:
Missä sarjassa Leo Messi pelaa ensi kaudella?
Kaappako PSG Cristiano Ronaldon?