Tomas Kopecky haluaa palata takaisin Chicago Blackhawksiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Pohjois-Amerikan oman jääkiekkoliigan NHL:n kauden alku kolkuttelee jo oven takana. Seurat käynnistelevät parasta aikaa harjoitusleirejään, ja alkavat hiomaan kokonaisuuttaa yhteen ennen runkosarjan alkua. Muutama veteraanipelaaja, kuten slovakialainen Tomas Kopecky ovat kuitenkin vielä ilman sopimusta ensi kaudeksi.

Kaksinkertainen Stanley Cup voittaja Tomas Kopecky on pelannut edelliset neljä kautta Alexdander Barkovin edustamassa Florida Panthersissa. Floridalaisseura on kuitenkin päättänyt jättää tarjoamatta jatkosopimusta Kopeckylle yhdessä toisen veteraanipelaajan Scottie Upshallin kanssa. Tämän seurauksena 33 – vuotiaasta vuoden 2012 MM-hopeamitalista tuli kesän aikana rajoittamaton vapaa-agentti.

Kopecky haluaisi takaisin Chicago Blackhawksiin

ESPN Chicagon toimittajan Scott Powersin mukaan Kopecky on tällä hetkellä halukas palaamaan entiseen seuraansa, hallitsevan Stanely Cup mestarin, Chicago Blackhawksin riveihin. Yksi syy Kopeckyn halukkuuteen palata ”tuuliseen kaupunkiin” on seuran päävalmentaja Joel Quenneville. Kopecky totesikin ESPN:n mukaan pitävänsä Quennevilleä parhaana valmentajan jonka alaisuudessa hän on koskaan pelannut. Viime kauden päätteeksi NHL:n mestaruuden voittanut Chicago on joutunut tyhjentämään kesän aikana joukkueettaan palkkakaton vuoksi. Seuralla on kuitenkin katon alla tilaa n. 230 000 dollarin edestä, kun he eivät ole vielä sopineet Marcus Krugerin jatkosta.

Kopecky on Detroit Red Wingsin toisen kierroksen varaus vuodelta 2000. Miehellä on sormessaan Stanley Cup sormukset vuodelta 2008 Detroitin riveistä ja vuodelta 2010 Chicagosta. Kopeckyn uran paras kausi tähän mennessä on 2010 – 11 jolloin mies summasi runkosarjassa 42 tehopistettä.

NHL-kausi on jo lähellä, mutta jääkiekon ystäville huippujääkiekkoa tarjotaan jo nyt, sillä CHL on pyörähtänyt liikenteeseen. Suomalaisista joukkueista mukana kansainvälisessä sarjassa on muun muuassa Kärpät, Tappara, Lukko ja KalPa. Peliyhtiö Unibet lähettää CHL:n otteluita ilmaiseksi livestream-palvelussaan.

Lue myös:
Video: Audi osallistuu mainosvideolla jääkiekko-otteluun!
Kärppien jenkkipuolustaja vaihtaa maisemaa – Suuntana KHL!