Jatkuuko Alexander Ovechkinin hurja liito läpi koko kauden?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 10/09/2017
Jaa tämä...

Jos jostain syystä et ole kuullut tai noteerannut venäläistähti Alexander Ovechkinin uskomattomasta vireestä, niin Veikkaussivut.com kertoo Aleksanteri Suuren hurjasta menosta. Washington Capitalsin kahden ekan pelin jälkeen joukkueessa ei ollut juuri muut loistaneet kuin Ovechkin. Tähti on paikuttikin  seitsemän seuran kymmenestä maalista ensimmäisestä maalista tällä kaudella! Ei tarvitse kauaa pohtia joukkueen kannattelevaa voimaa.

Hitaasti, mutta varmasti Ovie nousee kaikkien aikojen maalintekijöiden listassa:

 

Ovie on ainut pelaaja vuoden 1917-1918 jälkeen joka on onnistunut avaamaan kauden kahdella peräkkäisellä hattutempulla. Onko tämän takana kuitenkin vain perherakkautta? Rauhoittuuko maalien mättäminen hetkeksi?

Moskovalainen nimittäin sanoi sunnuntaina:

”minun vaimoni sekä hänen siskonsa ovat täällä, ja joka kerta kun he ovat kaupungissa, teen hattutempun. Alexander on yrittänyt saada heitä pysymään kaupungissa ;

Tuskimpa venäläistähteä kuitenkaan pelkkä rakkaiden ihmisten läsnäolo auttaa. Hänen uskomaton laukaisuprosentti seitsemän maalin, sekä 14 laukauksen jälkeen on 50 % !

Muista seurata uskomatonta ennätysjahtia sekä lyödä vetoa Russian sniperin hattutempun puolesta esimerkiksi Unibetin sivulla!