Algerian pelaajat luovuttavat MM-bonuksensa Gazaan - "He tarvitsevat niitä enemmän kuin me"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/03/2014
Jaa tämä...

Muut afrikkalaismaat saisivat ottaa esimerkkiä Algerian futismaajoukkueesta.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoi keskiviikkona, että Algerian jalkapallomaajoukkueen pelaajat aikovan luovuttaa MM-lopputurnauksessa ansaitsemansa bonusrahat Gazan ihmisille.

– He tarvitsevat niitä enemmän kuin me, Algerian johtotähtiin kuuluva Islam Slimani linjasi.

Bonusrahat ovatkin olleet yksi kisojen suurimmista puheenaiheista – etenkin afrikkalaismaiden kohdalla. Kamerun, Nigeria ja Ghana ovat myllyttäneet bonuksista kovaäänisesti jopa kisojen aikana.

[ Hei! Haluatko testata vedonlyöntiä riskittömästi? No, Nordicbetillä se onnistuu! Voit lyödä peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Kamerunilta oli jäädä koko kisat väliin rahasotkujen takia ja Nigeria päätti lakkoilla kesken kisojen samasta asiasta. Ghanalaisille taas lennätettiin rahaa lentokoneella kisapaikalle.

Algerian pelaajille bonusrahat olivat täysin sivuroolissa ja tämä näkyi viheriöllä. Maa lukeutuikin yhdeksi suuryllättäjäksi nousemalla muun muassa Venäjän ja Etelä-Korean ohi pudotuspelivaiheeseen.

Neljännesvälieräottelussaan Algeria oli aiheuttaa todellisen jättiyllätyksen Saksan kustannuksella, mutta joutui lopulta taipumaan jatkoajalla maalein 2-1.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut