Mark Allen - Ricky Walden 5.12.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Meneekö Mark Allen vai Ricky Walden neljän parhaan joukkoon?

Mark Allen – Ricky Walden, merkki 1, kerroin 1,72 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,72 | 2,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Suomen aikaa yhdeksän aikaa käynnistyvät snookerissa pelattavan UK Championship -turnauksen iltasession ottelut. Näiden otteluiden voittajat tulevat pelaamaan itsensä neljän parhaan joukkoon. Pohjois-Irlannin Mark Allen sekä Englannin Ricky Walden kohtaavat suhteellisen jännittävässä ottelussa. Mark Allen voitti eilen Judd Trumpin 4-6 numeroin, kun taas Ricky Waldenilla on samoin lukemin voitto alla Ding Junhuista. Mark Allen oli eilen jo lähes hävinnyt Judd Trumpia vastaan, mutta Mark Allen näytti hurjaa venymiskykyään. Mark Allen voitti neljä freimiä putkeen ja se on jotain Judd Trumpin tasoista pelaajaa vastaan. Mark Allen tunnetaan erittäin hyökkäävänä pelaajana ja sitä kautta Mark Allen onkin erittäin suosittu pelaaja muiden pelaajien keskuudessa.

Ricky Walden on turnauksen suurin yllättäjä, sillä eilen tosissaan Ricky Walden tiputti jatkosta Ding Junhuin ja aikaisemminkin Ricky Walden on ehtinyt voittamaan jopa esimerkiksi Mark Williamsin. Harva oikeasti uskoi siihen, että Ding Junhui kaatuisi Ricky Waldenin käsittelyssä. Ricky Walden ei ole lainkaan niin hyökkäävä pelaaja kuin Mark Allen ja itseasiassa Ricky Waldenilla onkin ollut juuri ”Blunderia” vastaan suuria ongelmia pelaajien keskinäisissä kohtaamisissa. Edellisestä kolmesta yhteenotosta kahdesti voitto on mennyt Mark Allenille. Oikeastaan sinänsä pelityyliltään nykypelaajat ovat enemmän ja enemmän hyökkääviä, mutta Mark Allenin lyöntitekniikkakin on hieman poikkeava. Asiantuntijat ovatkin pitäneet Mark Allenin lyöntiasentoa hieman jopa omituisena.

Ricky Walden on tasaisen varmasti pystynyt pitämään sijoituksensa suunnilleen samoilla kohdilla vuodesta toiseen, mutta suurta menestystä englantilainen ei ole valitettavasti pystynyt saalistamaan. Ricky Walden on tehnyt tietenkin urallaan toista sataa kappaletta yli sadan pisteen lyöntisarjoja, mutta sitä ei pidä ihmetellä millään tavalla. Ricky Walden on tasaisen varma pelaaja, mutta suhteellisen epätodennäköisenä pidän kuitenkin sitä, että Ricky Walden menisi tästä ottelusta voittajana jatkoon. Mark Allen on ollut tällä kaudella kokonaisuudessaan erittäin vahva. Tämä kausi onkin Mark Allenille ollut yksi pohjois-irlantilaisen uran vahvimmista. Mark Allen nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas