VIDEO: Belgialaisilla futareilla näyttävät treenikaverit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Eikö se niin ole, että tarkoitus pyhittää keinot ja joukkueen jokaisen jäsenen on annettava kaikkensa omiensa menetyksen eteen? Toiset joutuvat raatamaan menestyksen eteen harjoituskentillä ja lenkkipoluille niin että jokaista paikkaa kolottaa, vihloo ja särkee. Toiset taas pääsevät hieman helpommalla, vai mitä sanotte Royal Antwerp FC:n joukkueen jäsenet?

Tässä parin vuoden takaisessa pöytälaatikosta löydetyssä videossa belgialainen jalkapallojoukkue Royal Antwerp FC tekee harjoitusta, jota ihan varmasti jokainen jalkapalloilija haluaisi kokeilla. Belgian kakkosdivarissa pelaava joukkue nimittäin harjoitti treeneissä laukaisutarkkuutta hyvin normaalisti poikkeavalla tavalla. Perinteiset maalitaulut oli vaihdettu, kahteen hyvin seksikkääseen, belgialaiseen alusvaatemalliin, joiden pakarat olivat laukojien osumien kohteena. Ja kuten arvata saattaa, niin lopputulos on silmiä hivelevä. Toisaalta mitä muuta voi odottaakaan, kun yhdistetään jalkapallo sekä alustavaatemallit?

[bum practice shortcode=”bum practice”]

Videon kuvaukset toteutettiin alun perin paikallisen miestenlehden Clintin toimesta. Onnekkaita osumia pääsi koittamaan muun muassa pelaajat Joren Dom, Derreck White ja Adrian Brovina.

Lue myös:

SIIRTYYKÖ RONALDO PARIISIIN VAI JATKUUKO MADRID-URA?

Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa