Alvaro Moratasta ManU:n mies

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Manchester United on löytänyt Zlatanille korvaajan. Telegraph -sanomalehden mukaan Real Madridin Alvaro Moratan siirtyminen Manchesterin punaisiin olisi nyt varmaa. Lehden mukaan Morata olisi suostunut siirtoon, ja nyt olisi kyse vain siitä, että seurat saavat sovittua siirtokorvauksesta.

ManU on pitänyt Morataa jo pitkään listallaan kärkiehdokkaana joukkueen uudeksi maalipyssyksi. Toinen vaihtoehto olisi ollut Everonin Romelu Lukaku, mutta tämän siirto Chelseaan on ilmeisesti niin varma, että Unitedille on tullut kiire varmistaa Moratan ostaminen.

Manchester United on Telegraphin mukaan valmis maksamaan Moratasta noin 60 miljoonaa puntaa. Luulisi, että hinta sopii Real Madridille. Morata ei ollut joukkueessa suuressa roolissa viime kaudella.

Moratan kerrotaan jo kertoneen lähipiirilleen, että Manchesteriin ollaan menossa. Unitedin manageri Jose Mourinho oli managerina Real Madridissa, kun Morata pelasi seurassa ennen siirtoaan Juventukseen. Morata on pelannut Espanjan maajoukkueessa 20 ottelua, ja hän on ilmeisesti sitä mieltä, että siirto Manchesteriin parantaa hänen mahdollisuuksiaan päästä mukaan Venäjän MM-kisoihin. Real Madridissa Morata on jäänyt pahasti jumiin Karim Benzeman taakse. Viime kaudella Morata aloitti Realissa vain 14 La Liga -ottelua.

”Hän ei halua toista samanlaista kautta kuin viime kausi. Se oli hieno kausi, mutta hän haluaa pelata enemmän. Alvaro on pelaaja, joka haluaa suuremman roolin. Se on aivan normaalia kärkimiehelle, joka teki viime kaudella 15 maalia. Peliaikaa ei tule tarpeeksi”, Moratan agentti Juanma Lopez sanoi hiljattain.

Morata on ollut myös AC Milanon hankintalistalla.

”Vaikea kuvitella, että menisin takaisin Italiaan, vaikka kokemukseni Serie A:sta onkin erinomainen. Ainoa seura Italiassa minulle on Juventus”, 24-vuotias Morata sanoi. Hän pelasi Juventuksessa kahden Real Madrid -pestin välissä vuosina 2014-2016.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>