VIDEO: Alvaro Negredo siirtyy Middlesbroughiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Englantilaisseura vahvistuu Lepakoiden hyökkääjällä.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Middlesbrough vahvistuu uudella hyökkääjällä. Useiden päivien neuvottelu sarjanousijan ja Espanjan La Ligassa pelaavan Valencian välillä on kantamassa hedelmää, sillä Alvaro Negredo siirtyy punapaitoihin.

Negredon odotetaan lentävän Englantiin todennäköisesti tänään tai viimeistään huomenna. Sen jälkeen espanjalaisen olisi tarkoitus osallistua Middlesbroughin lääkärintarkastuksiin. Valenciassa Negredo nautti 130 000 punnan viikkopalkkaa, mutta englantilaisseuran antamasta summasta ei ole tarkkaa tietoa. Todennäköisesti hän on kuitenkin yksi joukkueen kallispalkkaisimmista pelaajista.

Middlesbroughille Negredon hankinta oli tärkeä, sillä punapaitojen tähtäimessä on paitsi säilyminen myös pärjääminen Englannin pääsarjassa. Middlesbrough ehti jo hankkimaan Victor Valdesin, joka on pelannut aikaisemmin esimerkiksi Barcelonan.

Negredo ei ole ensimmäistä kertaa Valioliigassa, sillä hyökkääjä pelasi Manchester Cityssä kauden 2013-14, mutta putosi 23 maalista huolimatta tuolloisen valmentajan Manuel Pellegrinin suosiosta siirtyen Espanjan korkeimmalle sarjatasolle.

Edellisen kerran Middlesbrough on pelannut Valioliigassa kaudella 2008-09, joten myös seuran kannattajille ensi kausi on hienoa aikaa.

Tsekkaa videolta Negredon viime kauden parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jalkapalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Sam Allardycea viedään Englannin päävalmentajaksi
VIDEO: Uusi Fifan ranking julki – Suomi paransi sijoitustaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa