Amur - Nizhny Novgorod 13.11.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Jatkuvatko Amurin valtavat maalinteko-ongelmat Nizhny Novgorodia vastaan?

Amur – Nizhny Novgorod, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
Amur – Nizhny Novgorod, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,40 | 4,05 | 2,40

 

 

Jääkiekon KHL palaa maajoukkuetauolta, Suomen aikaa ensimmäisessä ottelussa aamupäivällä yhteen iskevät Amur sekä vieraaksi saapuva Nizhny Novgorod. Itäisessä konferenssissa Amur on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä, kun taas Nizhny Novgorod löytyy kuutta sijaa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kuusitoista pistettä Nizhny Novgorodin eduksi. Ennen maajoukkuetaukoa Amur hävisi vaatimattomasti kuusi ottelua putkeen, mutta toisaalta sitä ei voida pitää yllätyksenä, kun seuraa Amurin maalintekoa. Amur on varsinaisella peliajalla kolmeen edelliseen otteluun viimeistellyt kaksi maalia. Sillä tavalla voittaminen on jääkiekossa melko vaikeaa.

Nizhny Novgorod hävisi ennen maajoukkuetaukoa neljä ottelua vieraissa putkeen, joten matkapeleissä Nizhny Novgorod ei ole päässyt juhlimaan. Nizhny Novgorod voitti kotonaan ennen tauolle siirtymistä Podolskin vaatimattomasti 5-0 maalein, mutta toisaalta edellinen vierasottelu päättyi Nizhny Novgorodin osalta Dynamo Moskovaa vastaan tappioon 2-1 numeroin. Kaiken kaikkiaan Nizhny Novgorod on vieraista saalistanut tähän mennessä neljä voittoa. Neljässä edellisessä ottelussa vierasjoukkue on pelannut erittäin vähämaalisia otteluita eikä ole syytä olettaa, että tässäkään ottelussa päästäisiin näkemään maalijuhlia. Amur on ollut niin heikko, mutta toisaalta Nizhny Novgorodkaan ei tunnu vieraissa saavan mitään aikaan.

Molemmilta joukkueilta puuttuvat selkeät ykköshyökkääjät sekä pelaajat, jotka illasta toiseen oikeasti kannattelisivat joukkueitaan! Nizhny Novgorodin ykköshyökkääjä on ollut tällä kaudella Sakari Salminen, mutta realistisesti sanottuna ensinnäkin Sakari Salminen on ollut täysin yksin ja toisekseen Amurin tilanne on vieläkin karmeampi kuin vierasjoukkueen. Amurin paras pistemies on tässä vaiheessa Jakub Petruzalek yhdellätoista tehopisteellä. Se on järkyttävän huono suoritus. Tätä menoa etenkin Amurin kaudesta on tulossa hyvin haastava. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan. Maalit ovat todennäköisesti tässä kohtaamisessa vähissä.

Veikkaussivut | Tuomas