Anadolu Efes - Olympiakos 17.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Anadolu Efes kotonaan pakkovoiton edessä.

Anadolu Efes – Olympiakos, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,67 | 2,25 

Koripallon Euroliigan pudotuspelit jatkuvat, Turkissa yhteen iskevät Anadolu Efes sekä kreikkalainen Olympiakos. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tämän ottelusarjan aikana ja molemmissa otteluissa Olympiakos on lopulta voiton napannut. Anadolu Efesin on pakko voittaa tämä ottelu, sillä jos Olympiakos tästäkin voiton nappaa, se tarkoittaa loppua Anadolu Efesin haaveille Euroliigan voitosta. Jatkoonpääsyyn tarvitaan neljä voittoa, mutta tämä on jo nyt pakkovoiton paikka kotijoukkueelle.

Anadolu Efesin materiaali on Euroliigan tasollekin erinomainen ja toisekseen Anadolu Efes on kotonaan erittäin vaikea voitettava! Tosin edellisestä kotiottelusta Turkin liigassakin on aikaa, se pelattiin viime kuun lopulla. Lisäksi on selvä asia se, että Anadolu Efesin kotiyleisön merkitystä ei missään tapauksessa voi aliarvioida, sillä turkkilaisten kotiareenalla ei välttämättä ole kaikista helpoin vierasjoukkueelle lähteä pelaamaan. 

Joukkueiden välillä ei ole mitään tasoeroa, joten Anadolu Efes on kotonaan suosikin asemassa! Olympiakos tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta toki myös vieraissa kreikkalaiset ovat viime peleissään olleet vahvoja. Joka tapauksessa tästä ottelusta on voitto turkkilaisille tultava, muuta vaihtoehtoa ei ole.

Veikkaussivut | Tuomas