Anadolu Efes - Olympiakos 19.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Anadolu Efesin pakkovoitto, osa kaksi.

Anadolu Efes – Olympiakos, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,60 | 2,38 

Koripallon Euroliigan huippujännittävät pudotuspelit jatkuvat, Turkissa panokset ovat korkealla Anadolu Efesin sekä kreikkalaisen Olympiakoksen välillä. Olympiakos voitti joukkueiden kaksi ensimmäistä ottelua, mutta Anadolu Efes nappasi viimeksi kotonaan tärkeän voiton. Tämäkin ottelu on Anadolu Efesille pakkovoitto, sillä vierasvoittoa Anadolu Efesillä ei ole varaa kreikkalaisille antaa! Neljällä voitolla otteluparista jatkoon edetään ja vierasvoitto tarkoittaisi hyvin nopeasti loppua Anadolu Efesin kaudelle Euroliigassa.

Anadolu Efes oli viimeksi kotonaan erittäin hyvä, joten joukkue varmasti uskoo tosissaan edelleen jatkopaikkaan. Kieltämättä Anadolu Efesin tilanne oli erittäin huolestuttava kahden ensimmäisen ottelun jälkeen, mutta joka tapauksessahan Anadolu Efes tunnetaan vahvana kotijoukkueena – ei siis ollut mitään suurta syytä sen isompaan paniikkiin.

Anadolu Efes on voittanut viiteentoista edelliseen kotiotteluun peräti neljätoista ja lähtee ehdottomasti suosikkina myös tähän kotiotteluun! Juuri tämä ottelu on huipputärkeä koko ottelusarjan tulevaisuuden kannalta. Jos Olympiakos nyt vierasvoiton nappaa, se on tosiaan loppu hyvin suurella todennäköisyydellä turkkilaisten haaveille Euroliigan mestaruudesta.

Veikkaussivut | Tuomas