Anaheim Ducks - Buffalo Sabres 9.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/08/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Anaheim kotonaan selvää jälkeä Buffalosta?

Anaheim Ducks – Buffalo Sabres, merkki 1, kerroin 
Anaheim Ducks – Buffalo Sabres (+1), merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,55 | 4,25 | 5,20 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Anaheim Ducks saa vieraakseen Buffalo Sabresin. Heti alkuun voidaan todeta se, että kirjoittajalla ei ole mitään missään tapauksessa Buffalo Sabresia vastaan, mutta valitettavasti Buffalo Sabresin materiaali on juuri sitä luokkaa, että mitään tästä kaudesta ei voi vierasjoukkueen kohdalla odotella! Buffalo Sabres on edelliseen viiteen otteluun saalistanut yhden voiton ja kaiken kaikkiaan Buffalo Sabres on itäisessä konferenssissa viimeisenä. Buffalo on varsinaisella peliajalla voittanut tasan yhden ottelun, joten se on puhtaasti säälittävää. Kaiken kaikkiaan Buffalo on voittanut yhteensä tällä kaudella kolme ottelua.

Anaheim Ducks menee tällä hetkellä hurjaa vauhtia oikeaan suuntaan, sillä Ankkalauma johtaa läntistä konferenssia ja kaiken kaikkiaan varsinaisella peliajalla Anaheim Ducks on saalistanut vaatimattomasti yksitoista voittoa! Ryan Getzlaf sekä Corey Perrey ovat johdattaneet Anaheim Ducksin äärimmäisen upeaan pelivireeseen. Anaheim Ducks on materiaaliltaan huomattavasti Buffalo Sabresia edellä, vaikka toisaalta harva todennäköisesti ennen kauden alkua kuvitteli, että Anaheim Ducks pystyisi pelaamaan näin hurjalla tasolla melkeinpä illasta toiseen. Joka tapauksessa Anaheim Ducks on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut yhtä monta voittoa. Viimeksi Anaheim murskasi kotonaan Phoenix Coyotesin vaatimattomasti 5-2 numeroin.

Anaheim Ducks on tällä hetkellä kaikessa Buffalo Sabresia edellä, joten tässä olisi kaiken järjen mukaan tiedossa kierroksen varmin kotivoitto. Jääkiekon NHL on ehdottomasti tasainen liiga, mutta muutamat seurat pelaavat täysin väärässä porukassa. Buffalo Sabres on yksi niistä. Buffalo Sabres pystyy vain yksittäisissä otteluissa nappaamaan voittoja laadukkaampia joukkueita vastaan. Anaheim Ducks on pelannut siihen tahtiin, että pisteet tulevat jäämään suurella todennäköisyydellä tänään kotijoukkueelle. Lähtökohtaisesti tasoituksellakin Anaheim mahtuu vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas