Anaheim Ducks - Dallas Stars 21.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Hurjassa vireessä oleva Anaheim isännöi Dallasia.

Anaheim Ducks – Dallas Stars, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,78 | 4,05 | 3,80 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Anaheim Ducks sekä Dallas Stars iskevät yhteen. Sarjataulukossa Anaheim on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Dallas Stars löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta. Molemmat joukkueet pelaavat läntistä konferenssia. Anaheim Ducksin alkukausi on ollut mahtavaa seurattavaa. Anaheim Ducks voitti edellisellä kierroksella Phoenix Coyotesin jatkoilla 3-2 maalein ja kaiken kaikkiaan Anaheim Ducks on seitsemästä ottelustaan voittanut peräti kuusi! On uskomaton suoritus kotijoukkueelta se, että tappioita on tullut vasta yksi kappale. Anaheim on tähän mennessä pelannut neljä kotiottelua eikä vielä ainuttakaan kotitappiota ole tullut. Kotonaan Anaheim on viimeistellyt toistaiseksi vaatimattomasti kuusitoista maalia.

Dallas Starsin alkukausi on ollut vastoinkäymisiä täynnä, sillä kausi on alkanut peräti neljällä tappiolla eikä homma muutenkaan tunnu oikeastaan kulkevan lainkaan. Dallas Starsin suurin ongelma alkukaudella on ollut maalinteko, sillä maalinteossa Dallas Stars on onnistunut vasta seitsemäntoista kertaa. Ajoittain myös puolustus on repeillyt ja pahasti. Edellisellä kierroksellahan Dallas Stars hävisi Los Angelesin vieraana peräti 5-2 maalein. Dallas Stars on alkukaudella hävinnyt useita otteluita murskalukemin, sillä esimerkiksi myös Minnesota Wild voitti kotonaan Dallasin 5-1 numeroin. 

Anaheim Ducks on tällä hetkellä NHL:n yksi kuumimmista joukkueista ja ehdottomastihan Anaheim Ducks on syytä asettaa tässäkin ottelussa selkeäksi ennakkosuosikiksi. Kaiken kaikkiaan kotijoukkueen pelivire on tässä vaiheessa upeaa seurattavaa. On myös syytä ottaa huomioon, että Anaheim on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia. Neljästä viime kohtaamisesta kolmesti voitto on mennyt Anaheimille. Kotivoitto merkataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas