Video: Anaheim ei suostu häviämään – Takaa ja ohi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Winnipeg Jets pelasi ensimmäisen playoffs-kotiottelunsa sen jälkeen, kun seura siirtyi Atlantasta Winnipegiin 2011. Kotiyleisö siivittikin Jetsin tällä kertaa totiseen taisteluun Anaheim Ducksia vastaan. Kotikenttäetukaan ei silti auttanut, vaan Anaheim vei pelin 4-5 jatkoajan jälkeen ja johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 3-0.

Kahdessa ensimmäisessä erässä tehtiin maaleja vuorotahtiin, kunnes toisen erän lopulla Bryan Little vei syötönkatkon jälkeen lämärillä Winnipegin 4-3 johtoon. Tämä johtomaali näytti pitkään ottelun ratkaisumaalilta. Ryan Kesler kuitenkin lopulta toi Ducksin tasoihin ajassa 57.46.

Ottelun ratkaisu nähtiin, kun ensimmäistä jatkoaikaa oli pelattu 5.12. Rickard Rakell ja Andrew Cogliano taistelivat kiekon päädystä ja Cogliano syötti viivaan Francois Beaucheminille, joka laittoi kovan lämärisyötön takaisin Rakellille, ja hän ohjasi puikoista sisään.

Sami Vatanen pelasi ottelussa lähes 22 minuuttia ja sai vastuuta sekä yli- että alivoimalla. Hän sai tehomerkinnän +2, istui yhden kakkosen pelin viivyttämisestä, laukoi neljästi, taklasi kahdesti ja blokkasi kaksi vastustajan laukausta.

Katso parhaat palat tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo