Video: NHL-seurat sanasodassa Twitterissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 24.6.2015

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

NHL-kausi 2014–2015 päättyi vain muutama viikko sitten Chicago Blackhawksin voitonjuhliin. Tulevien päivien aikana palkitaan viime kauden parhaita pelaajia erilaisia palkinnoilla. Tämän lisäksi viikonloppuna järjestetään vuosittainen NHL-draft, jossa eri seurat poimivat riveihinsä tulevaisuuden lupauksia. Draftissa varausnumerolla 9 (vedonlyöntivujen mukaan yksi mahdollisista Mikko Rantasen varausnumeroista) operoiva San Jose Sharks on kuitenkin kääntänyt tänään jo katseita hieman ensi kauden suuntaan.

Ankkajahti alkakoon!

San Jose Sharks kertoi tänään Twitter-tilillään, että heidän koko ensi kauden otteluohjelmansa julkaistaan huomenna. Seura kuitenkin tiedotti jo ennakkoon kauden ensimmäisen kotiottelun olevan Anaheim Ducksia vastaan 10. päivä lokakuuta SAP Centerissä. Se mikä tekee ilmoituksesta kertomisen arvoisen asian, on Sharksien Twitter-tilille lisätyn viestin sisältöön ladattu video. San Jose Sharks lupaa nimittäin aloittaa 10. lokakuuta ankkajahdin, eli Duck Huntin. Ja kuten monet varmasti muistavat Duck Hunt on yksi parhaista Nintendo 8-bit pelikonsolille koskaan tehdyistä peleistä. Peli jossa nimensä mukaisesti metsästettiin ankkojen ampumalla niitä oranssilla pyssyllä. Alla huikea twiitti videoineen!

[duck hunt shortcode=”duck hunt”]

Anaheimilta tyly vastaus!

Anaheimin sosiaalisen median osastolta ei kestänyt reagoida San Josen viestiin kuin 17 minuuttia. Ankkalauma muistutti vastauksellaan, että he olivat se joukkue Kaliforniasta, joka selvisi viime kaudella pudotuspeleihin asti…

Vanha taistelupari

Niin NHL-seurat kuin muidenkin urheilulajien edustajat kuittailevat vallitsevan sosiaalisen median aikakautena toisilleen aina kun siihen syntyy mahdollisuus. San Jose Sharksin ja Anaheim Ducksin välillä on kuitenkin pelissä vielä vähän enemmän. Seurat ovat nimittäin olleet yksi NHL-jäiden taistelupareista aina siitä asti kun Ducks tuli mukaan liigaan vuonna 1993. Todellinen taistelupari eli ”rivalry” parista syntyi kuitenkin vuonna 2009, kun seurat kohtasivat toisensa Stanley Cup Playoffeissa. Ducks voitti tuolloin sarjan 4 – 2.

Jäämme jännityksellä odottamaan miten sota jatkuu Twitterissä ja kumpi on ensi kaudella jäällä parempi joukkue. Ainakin vedonlyöntisivu Bet365:n tarjoamien kertoimien mukaan Anaheim on todennäköisempi Stanley Cup voittaja kaudella 2016 kuin San Jose…

Muista myös:

NHL:n mestarijoukkue palasiksi!

NHL:n sääntömuutos Kekäläisen mieleen!