Anaheim Ducks - New York Islanders 10.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Anaheim kotonaan selvää jälkeä Islandersista?

Anaheim Ducks – New York Islanders, merkki 1, kerroin 1,76 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,76 | 4,20 | 3,79 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Anaheim Ducks sekä vieraaksi saapuva New York Islanders. Läntisessä konferenssissa Anaheim Ducks on tällä hetkellä toisena, kun taas itäisestä konferenssista New York Islanders löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta. Anaheim Ducks on pelannut edellisten kierrosten aikana paljon erittäin tasaisia maalin otteluita, mutta viime kierroksella Anaheim Ducks sentään suorastaan murskasi St.Louis Bluesin 2-5 maalein. Anaheim Ducks ei ole tällä kaudella kotonaan vielä kertaakaan jäänyt kokonaan pisteittä, joten voidaan sanoa, että Anaheim Ducks tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena. Edellisessä kotiottelussaan Anaheim Ducks hävisi jatkojen päätteeksi Los Angeles Kingsille 2-3 numeroin, mutta tosissaan muuten Anaheim on kotiotteluiden osalta kulkenut lähes voitosta voittoon.

New York Islanders kärsii tämänkin ottelun alla lukuisista loukkaantumisista sekä toisekseen etenkin vieraissa New York Islanders on ollut umpisurkea! Edelliset viisi vierasottelua ovat New York Islandersille tuottaneet yhtä monta tappiota. Edellisessä vierasottelussaan New York Islanders hävisi Los Angeles Kingsiä vastaan 3-0 maalein. New York Islandersin puolustus on vierasotteluissa vuotanut siihen tahtiin, että tänään jos koskaan Anaheim Ducksilla on loistava mahdollisuus napata täydet pisteet kotiyleisönsä edessä. Lubomir Visnovskyn sekä Evgeni Nabokovin poissaolot ovat New York Islandersin materiaalille valtavia takaiskuja, sillä tällä hetkellä vierasjoukkueelta ei löydy voittavaa maalivahtia. Voittaminen on suhteellisen vaikeaa, jos omissa verkot heiluvat kierroksesta toiseen neljää tai viittä kertaa.

Anaheim Ducks lähtee otteluun kotonaan jopa suurena ennakkosuosikkina, sillä New York Islandersin tulisi ehdottomasti tässä ottelussa kaatua. Kahteen edelliseen otteluun New York Islandersille ollaan tehty yhteensä kahdeksan maalia ja puolestaan New York Islanders on itse viimeistellyt yhden maalin. Tämä on jo kolmas vierasottelu New York Islandersille muutenkin putkeen, joten vierasjoukkue on joutunut viime kierroksien aikana paljon matkustelemaan. Ilman voittavaa maalivahtia New York Islanders on suhteellisen mahdottoman tehtävän edessä, sillä Anaheim Ducks on kotonaan ollut niin vakuuttava. Anaheim Ducksilta puuttuvat tästä ottelusta muutamat avainpelaajat, mutta silti ennakkosuosikista ei ole minkäänlaista epäselvyyttä. Anaheim on syytä poimia ilman muuta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas