Anaheim Ducks - Philadelphia Flyers 31.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Philadelphia vieraissa Ankkalauman välipalaksi?

Anaheim Ducks – Philadelphia Flyers, merkki 1, kerroin 1,83 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,83 | 4,15 | 3,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa Anaheim Ducks isännöi vieraaksi saapuvaa Philadelphia Flyersia. Tiedossa on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kohtaaminen. Anaheim Ducks on pelannut kokonaisuutta ajatellen huikean kauden, vaikka viime aikoina kotijoukkueen tekeminen onkin epätasaista ollut. Neljä edellistä ottelua ovat Anaheim Ducksille tuottaneet ”ainoastaan” kaksi voittoa, mutta tässä kamppailussa Ankkalaumalle on syytä odotella yhtä voittoa lisää. Anaheim Ducksilta ratkaisuun pystyvät pelaajat eivät ole kesken loppuneet ja sehän lupaa vain ja ainoastaan hyvää jatkoa ajatellen. Tilastojen valossa Anaheim Ducksia voidaan pitää huikeana kotijoukkueena. Suomeksi sanottuna läntisessä konferenssissa yksikään toinen joukkue ei ole pystynyt keräämään yhtä hyvin pisteitä kotiyleisönsä edessä kuin Anaheim Ducks.

Philadelphia Flyersisa voisi käyttää sanontaa, jossa viitataan vedonlyöjän painajaiseen, sillä tällä hetkellä kenelläkään ei taida olla kovinkaan tarkkaa tietoa siitä, että mitä vierasjoukkueen pukukopissa tapahtuu. Philadelphia Flyers voitti edellisellä kierroksella murskaten Detroit Red Wingsin 5-0 maalein, mutta sitä ennenhän vierasjoukkueella oli valtavia ongelmia useassakin kamppailussa. Varsinkaan Philadelphia Flyersin puolustukseen ei tällä hetkellä voida luottaa. Vierasjoukkueen tekeminen on todella epätasaista eikä se lupaa jatkoa ajatellen lainkaan hyvää. Philadelphia Flyersilta löytyy useita äärimmäisen taitavia pelaajia, mutta viime aikoina vierasjoukkueen sekoilut ovat lähinnä tuottaneet Oranssikeltaisille ongelmia. Viisi edellistä vierasotteluahan ovat Philadelphia Flyersille tuottaneet ainoastaan yhden voiton, joten siinä mielessä surkeasta vierasjoukkueestahan on kysymys.

Anaheim Ducks on osoittanut viime aikoina inhimmillisyytensä, mutta tavallaan sellaistahan on kuitenkaan turhaa tehdä suurtakaan numeroa. Anaheim Ducks on pelannut kaiken kaikkiaan äärimmäisen tasaisen kauden, joten siinä mielessä selkeänä ennakkosuosikkina Ankkalaumaa voidaan pitää myös tässä taistelussa. Anaheim Ducksilla oli vielä jokin aika sitten ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta tuokin asia on kotijoukkueen kohdalta tullut viime otteluissa kuntoon. Suomeksi sanottuna Ankkalaumalta on enään sivussa muutamia pelaajia. Philadelphia Flyersiltahan puolestaan sivussa ovat esimerkiksi Chris Pronger sekä Kimmo Timonen. Kummankaan edellä mainitun pelaajan paluusta vierasjoukkueen vahvuuteen ei ole tässä kohdassa tarkempaa tietoa. Philadelphia Flyers sai varmasti edellisellä kierroksella potkua tekemiseensä, mutta vierasjoukkueen tekeminen on niin epätasaista, että lähtökohtaisesti Anaheim Ducks on erittäin järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas