Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes 19.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Anaheimin mahtava voittoputki Coyotesin kustannuksella?

Anaheim Ducks – Phoenix Coyotes, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 
Anaheim Ducks – Phoenix Coyotes, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,00 | 3,95 | 3,15 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Anaheim Ducks saa vastaansa Phoenix Coyotesin. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu. Kyseessä on alkukaudella kahden erittäin viihdyttävästi pelanneen joukkueen kohtaaminen. Läntisessä konferensissa Anaheim Ducks on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Phoenix Coyotes löytyy samasta konferenssista viittä sijaa alempaa. Anaheim Ducks on voittanut viisi ottelua putkeen ja kotijoukkue lähteekin tähän otteluun ehdottomasti suosikkina. Anaheim Ducks voitti edellisellä kierroksella kotonaan Calgary Flamesin 3-2 maalein. Anaheim Ducks on kolmeen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt peräti kolmetoista maalia, joten potentiaalia Anaheim Ducksilla on hurjiinkin maalimääriin. Anaheim Ducks on kotonaan ehtinyt voittamaan jopa 6-1 numeroin New York Rangersin.

Phoenix Coyotes on edellisestä neljästä ottelustaan voittanut peräti kolme, joten hienosti homma on toiminut myös vierasjoukkueella. Phoenix Coyotesin voittoputki päättyi edellisellä kierroksella 3-4 maalein tappioon Ottawa Senatorsia vastaan. Ottawa Senators viimeisteli kolmannen erän alussa kaksi maalia ja se hieman lamaannutti Phoenix Coyotesia. Kaiken kaikkiaan Phoenix Coyotes pelasi kolme vierasottelua hetki sitten putkeen ja voitti jokaisen – niissä otteluissa Phoenix Coyotesin hyökkäys toimi erinomaisesti. 

Molemmat joukkueet ovat osoittaneet sen, että maalintekotaitoa löytyy erinomaisella tavalla. Lähtökohtaisesti maaleja tullaan näkemään tässä ottelussa molemmissa päissä. Anaheim Ducks on kieltämättä ollut edellisissä otteluissa äärimmäisen vakuuttava, mutta toisaalta Phoenix Coyotes on jättänyt myös itsestään hienon kuvan. Varmasti tiedossa tulee olemaan jännittävä kamppailu. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta peräti neljässä maaleja ollaan nähty sekä yli 4,5 maalia että yli 5,5 maalia. Rohkeasti samanlaista veikkausta kupongille laittamaan.

Veikkaussivut | Tuomas