Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes 29.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Anaheimin huikea voittoputki Phoenixin kustannuksella?

Anaheim Ducks – Phoenix Coyotes, merkki 1, kerroin 1,93 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,93 | 4,15 | 3,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Anaheim Ducks sekä Phoenix Coyotes iskevät yhteen. Tähän otteluun on helppoa asettaa ainoastaan yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Anaheim Ducks. Kotijoukkue on ollut illasta toiseen huikeassa pelivireessä. Kuusi edellistä ottelua ovat Anaheim Ducksille tuottaneet yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella Ankkalauma voitti Washington Capitalsin vieraissa 2-3 numeroin. Anaheim Ducks on viimeistellyt eniten maaleja koko liigassa yhdessä Chicago Blackhawksin sekä St.Louis Bluesin kanssa. Anaheim Ducksin erittäin liukkaat hyökkääjät ovat onnistuneet kannattelemaan kotijoukkuetta illasta toiseen, vaikka pahimmillaan Ankkalaumalla on ollut loukkaantumisten kanssa suuriakin ongelmia. Anaheim Ducksin kannalta hyvä asia on se, että sairaslista on alkamassa tyhjenemään. Tästä ottelusta kotijoukkueelta sivussa ovat Sheldon Souray, Luca Sbisa sekä Viktor Fasth.

Phoenix Coyotesilla on menossa todella surkea vaihe, sillä kuusi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet peräti neljä tappiota! Edellisellä kierroksella Phoenix Coyotes hävisi kotonaan jatkojen päätteeksi San Jose Sharksille 3-4 maalein. Phoenix Coyotesin suurin ongelma viime aikoina on ollut maalinteko, sillä viime otteluissaan vierasjoukkue on liian monta kertaa jäänyt yhteen tai maksimissaan kahteen tehtyyn maaliin. Sillä tavalla voittaminenkaan ei tässä lajissa ole todennäköistä. Phoenix Coyotesin sairaslistahan ei ole lainkaan Anaheim Ducksin sairaslistaa pidempi, mutta vierasjoukkueen kohdalla voidaan käyttää sanontaa ”ei määrä, vaan laatu”: Shane Doan sekä Zbynek Michalek ovat ilman muuta merkittäviä takaiskuja Phoenix Coyotesin kokoonpanoa ajatellen. Kummankaan pelaajan palaamisesta vierasjoukkueen vahvuuteen ei tässä vaiheessa ole sen tarkeampaa tietoa.

Anaheim Ducksia ei tällä hetkellä tunnu pysäyttävän mikään. Ankkalauma pystyy kierroksesta toiseen pelaamaan materiaalinsa edellyttämällä tasolla ja näin ollen edellisestä tappiosta alkaa olemaan jo todella paljon aikaa. Materiaaliltaan Anaheim Ducks on tästä kaksikosta muutenkin laadukkaampi, joten varsinkin kotonaan Ankkalauma on tosissaan täysin ansaitusti jopa selkeän ennakkosuosikin asemassa. Phoenix Coyotesin kone on alkanut joulun aikana hyytymään, sillä vierasjoukkueelle maalinteko on alkanut olemaan vaikeaa. Phoenix Coyotesin kannalta ikävää on muutenkin se, että vierasjoukkue on joutunut pelaamaan neljä edellistä otteluaan jatkoille saakka. Näin ollen vierasjoukkueen materiaali on joutunut kovalle koetukselle.

Veikkaussivut | Tuomas