VIDEO: Anaheim-tähtien kasetti petti - matsin loppuun joukkomyllyt

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Nashville kairasi itsensä voiton päähän finaaleista

Nashville Predators otti viime yönä elintärkeän 3-1-vierasvoiton Anaheim Ducksista. Predators johtaa voiton myötä ottelusarjaa voitoin 3-2, joten se on enää yhden kiinnityksen päässä Stanley Cup-finaaleista. Nashvillen voiton arvoa nostaa se, että joukkue kärsii tällä hetkellä pahoista loukkaantumisista.

Ottelusarjan viides kamppailu ratkesi vasta kolmannessa erässä, joten helpolla Predators ei voittoaan saanut. Ducksin Chris Wagner siirsi ottelun puolessavälissä kotijoukkueen 1-0-johtoon, mutta tämä osuma jäikin tällä kertaa  joukkueen ainokaiseksi. Predatorsin tasoituksesta vastasi Colin Wilson, joka iski 1-1-maalin toisen erän lopussa. Pelin voittomaalista vastasi puolestaan Pontus Aberg, joka onnistui maalinteossa yhdeksän minuuttia ennen loppusummeria. Austin Watson sinetöi loppulukemat 1-3:een tyhjään Ducks-rysään.

Anaheimin pelaajien tunteet kuumenivat aivan ottelun loppuhetkillä, ja jäällä nähtiinkin melkoiset tanssikarkelot. Tappiosta turhautuneet Ducks-pelaajat halusivat välttämättä haastaa vastustajat pieneen kahinaan. Anaheimin Corey Perry oli hieman yllättäen koko sopan pääkokkina. Kahakan seurauksena kaukalossa nähtiin muutama eri tanssipari tutustumassa toisiinsa.

Katso tilanne tästä:

Ottelusarjan kuudes – ja ehkä ratkaiseva näytös – nähdään maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa. On aivan selvää, että Ducksin pitää saada kasettinsa kokoon, mikäli se haluaa vielä taistella finaalipaikasta. Tällaiset kahakat eivät Nashvilleä hetkauta, mutta ne syövät aivan turhaan Ducks-pelaajien energiaa.

Vaikka Nashvillen ja Anaheimin välinen sarja jatkuu vasta myöhemmin, on tänään NHL-faneille tarjolla Pittsburghin ja Ottawan välinen näytös. Ottelusarja on tasan 2-2, joten edessä on äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu.

Lue myös:

SUOMALAISPUOLUSTAJALLE TULOKASSOPIMUS WINNIPEG JETSIN KANSSA

PELAA NYT