Anaheim vakuuttavasti jatkoon – Vatasen pisteputki sai jatkoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Anaheim Ducks voitti Winnipeg Jetsin vieraissa 2-5 ja vei keskinäisen sarjan tylysti 4-0. Joukkueen henkisestä valmiudesta kertoo se, että joukkue nousi jokaisessa pelissä takaa-ajoasemasta voittoon. Kolmessa ensimmäisessä ottelussa Ducks tavoitti Jetsin vasta kolmannessa erässä.

Viime yön matsissa Jets teki avausmaalin ajassa 16.26 ylivoimalla. Anaheimin tasoituksen teki Emerson Etem loistavalla yksilösuorituksella vain puolitoista minuuttia myöhemmin. Maalin syntymäaika oli 17.52, ja syöttäjiksi merkittiin Sami Vatanen ja Corey Perry.

Toisessa erässä Andrew Cogliano vei Anaheimin 1-2 johtoon, eikä joukkue tämän jälkeen enää luopunut johtoasemastaan. Vatanen viimeisteli 2-5 loppulukemat tyhjään maaliin ajassa 59.33. Vatanen pelasi ottelussa reilut 19 minuuttia, laukoi kolmesti ja blokkasi yhden laukauksen.

Vatanen on pelaamassaan neljässä playoffs-pelissä saavuttanut tehopisteet 2+3, jolla hän sijoittuu playoffs-pörssin viidenneksi. Lisäksi hän on neljäntenä pudotuspelien tehotilastossa lukemalla +4.

Katso matsin kohokohdat tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo